Συνελήφθη αλλοδαπός για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα

Κατασχέθηκαν -3.670- πακέτα τσιγάρων και -114- συσκευασίες καπνού

by Times Newsroom

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 29-1-2022 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, 31χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με άτομο που εμπορεύεται λαθραία καπνικά προϊόντα στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, εντοπίστηκε 31χρονος αλλοδαπός και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Ειδικότερα, ο 31χρονος κατελήφθη να αποθηκεύει σακούλα στη μπαγκαζιέρα ενός δικύκλου που περιείχε -79- πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Μετά από έρευνα στην οικία από την οποία εξήλθε ο 31χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3.591- πακέτα τσιγάρα και -114- συσκευασίες καπνού άνευ της προβλεπόμενης ταινίας φόρου κατανάλωσης.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθήνας.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com