«Τα τραγούδια της ντροπής» – Μουσική παράσταση στο Μουσείο Μετάξης

Η παράσταση περιλαμβάνει μια ιδιαίτερη κατηγορία δημοτικών τραγουδιών, τα οποία ταξίδεψαν μέσα από την προφορική μας παράδοση στον χρόνο και αφηγούνται πολλές και διαφορετικές μορφές κακοποίησης εναντίον των γυναικών.

by Times Newsroom

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει, την Κυριακή 21 Αυγούστου (ώρα 21:30), μουσική παράσταση, με τίτλο «Τα τραγούδια της ντροπής» στο Μουσείο Μετάξης.

Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο-cd της Ναταλίας Λαμπαδάκη, η παράσταση περιλαμβάνει μια ιδιαίτερη κατηγορία δημοτικών τραγουδιών, τα οποία ταξίδεψαν μέσα από την προφορική μας παράδοση στον χρόνο και αφηγούνται πολλές και διαφορετικές μορφές κακοποίησης εναντίον των γυναικών.

Συμμετέχουν: Ναταλία Λαμπαδάκη (τραγούδι), Σταύρος Ρουμελιώτης (διασκευές/ενορχηστρώσεις τραγουδιών, ηλεκτρική κιθάρα), Fausto Sierakowski (σαξόφωνο) και Λάμπρος Παπανικολάου (κοντραμπάσο).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 25540 23700, καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00.

Μουσείο Μετάξης
Ελευθερίου Βενιζέλου 73, Σουφλί 684 00
Τ.: 25540 23700 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com