Τέμπη: Ο Γεραπετρίτης προσφέρεται να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς

Αντίστοιχη επιστολή εστάλη και στον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα.

by Times Newsroom

Επιστολή προς τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, με την οποία τίθεται στη διάθεσή τους προς ενημέρωση σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών, απέστειλε την Παρασκευή ο Γιώργος Γεραπετρίτης, υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για θέματα υποδομών και μεταφορών.

Νωρίτερα, ο κ. Γεραπετρίτης είχε αποστείλει αντίστοιχη επιστολή και στον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα και τον πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου Γεώργιο Βλάχο.

Μεταβατική ηγεσία σε ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ

Νωρίτερα την Παρασκευή είχαν ανακοινωθεί τα ονόματα των νέων, μεταβατικών διευθυντών και διευθύνοντων συμβούλων των ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ.

Τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΟΣΕ ΑΕ αναλαμβάνει ο κ. Παναγιώτης Τερεζάκης, συγκοινωνιολόγος, σήμερα τεχνικός σύμβουλος διοίκησης του ΟΣΕ.

Τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ αναλαμβάνει ο κ. Χρήστος Παληός, πολιτικός μηχανικός, σήμερα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «οι ανωτέρω αναλαμβάνουν μεταβατικά τις θέσεις αυτές έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής νέων διοικητών. Εντός των επόμενων ημερών θα δημοσιευτεί προς τούτο δημόσια διεθνής πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com