Τι είχαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων οι Τούρκοι μετά τη δηλητηρίαση Αμπράμοβιτς: Ο φόβος έφερε εμφιαλωμένα νερά

Στο πλάι του Καλίν κάθισε ο Ρώσος ολιγάρχης και ιδιοκτήτης της Τσέλσι

by Times Newsroom

Οι εκπρόσωποι της Ουκρανίας και της Ρωσίας έκατσαν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την κατάπαυση του πυρός, μία ημέρα μετά την αποκάλυψη πως ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς και Ουκρανοί διαπραγματευτές είχαν συμπτώματα δηλητηρίασης.

Στις νέες διαπραγματεύσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη και στο παλάτι Ντολμάμπαχτσε, οι Τούρκοι είχαν… προβλέψει για να μην υπάρχει κάτι πέρα από νερό πάνω στο τραπέζι.

Ακόμη όμως και το νερό ήταν εμφιαλωμένο, ενώ τα ποτήρια είχαν καλυφθεί με χάρτινες επιφάνειες. Βέβαια, αυτά τα μέτρα δεν σημαίνουν πως οι διαπραγματευτές ήταν σίγουροι πως δεν θα προκύψει κάποιο απρόοπτο, όμως οι τελευταίες εξελίξεις με τον Αμπράμοβιτς ανάγκασαν τους Τούρκους να είναι λιτοί στη φιλοξενία τους.

Εκτός από τα εμφιαλωμένα νερά και τα καλυμμένα ποτήρια, πάνω στο τραπέζι υπήρχαν τα μικρόφωνα για τους διαπραγματευτές, λουλούδια, αλλά και οι σημαίες των δύο χωρών.

Σημειώνεται πως οι Ουκρανοί αξιωματούχοι προειδοποιήθηκαν να μην τρώνε, να πιούν ή ακόμα και να μην αγγίξουν οτιδήποτε κατά τη διάρκεια των σημερινών διαπραγματεύσεων.

Δίπλα στον Καλίν ο Αμπράμοβιτς

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς έδωσε το «παρών» στις διαπραγματεύσεις, δεν κάθισε όμως στο κεντρικό τραπέζι.

Ο Ρώσος ολιγάρχης και ιδιοκτήτης της Τσέλσι ήταν στις καρέκλες που είχαν τοποθετηθεί πίσω από το κεντρικό τραπέζι των διαπραγματεύσεων και καθόταν πλάι στον εκπρόσωπο της τουρκικής προεδρίας, Ιμπραήμ Καλίν.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com