Tο επιτυχημένο Soundtrack της ταινίας “Bodyguard” γιορτάζει…

...30 χρόνια με μια νέα μοναδική έκδοση βινυλίου

by Times Newsroom

Η Panik Records και η Sony Music γιορτάζουν 30 χρόνια κυκλοφορίας του πιο επιτυχημένου soundtrack όλων των εποχών με την επανακυκλοφορία του μοναδικού “The Bodyguard: Original Soundtrack Album” στις 18 Νοεμβρίου. Το επιτυχημένο OST, το οποίο περιλαμβάνει τεράστιες επιτυχίες της Whitney Houston, όπως “I Will Always Love You” και “I Have Nothing” μεταξύ άλλων θα κυκλοφορήσει ξανά σε μορφή βινυλίου.

Η ταινία ‘The Bodyguard’, η οποία αποτέλεσε μια μεγάλη εισπρακτική επιτυχία την δεκαετία του ’90, αποτελεί το κινηματογραφικό debut της Whitney Houston δίπλα στον μοναδικό Kevin Costner σε ένα timeless ρομαντικό θρίλερ, το οποίου το soundtrack album είναι το πιο εμπορικό όλων των εποχών και εξασφάλισε στη Houston το βραβείο Grammy στη κατηγορία “Album of the Year”. 

Με αρχική κυκλοφορία στις 17 Νοεμβρίου 1992, το ‘The Bodyguard: Original Soundtrack Album’ – μια παραγωγή από τη Whitney Houston και τον Clive Davis – είναι το πρώτο album στην ιστορία του SoundScan που καταγράφηκε να πουλάει περισσότερα από 1 εκατομμύριο αντίτυπα μέσα σε μία εβδομάδα, ενώ κέρδισε βραβείο Grammy Award στη κατηγορία “Album of the Year”. Παράλληλα έχει ξεπεράσει τα 45 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως (και έχει γίνει 18x Πλατινένιο στην Αμερική) και θεωρείται το πιο εμπορικό soundtrack album όλων των εποχών. Το ‘The Bodyguard’ σηματοδότησε μια σημαντική εποχή για τη Whitney, όχι μόνο με το κινηματογραφικό της ντεμπούτο ως star του σινεμά, άλλα το soundtrack – με την αξιοσημείωτη διασκευή του τραγουδιού της Dolly Parton, “I Will Always Love You”– είναι το πιο εμπορικό album από γυναίκα καλλιτέχνη στην ιστορία της μουσικής παγκοσμίωςΤο video για το τραγούδι έχει ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο προβολές στο Youtube μέχρι σήμερα.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com