To Θέατρο Πόρτα οργανώνει θεατρική βραδιά για νέους με θέμα την Οικολογία

Το ευρωπαϊκό δίκτυο Εye Net 2.0 και η Polyplanity Productions παρουσιάζουν την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022, στην Αθήνα, το Φεστιβάλ European Youth Engagement Network 2.0, που περιλαμβάνει οκτώ θεατρικές παραστάσεις από οκτώ διαφορετικές χώρες της Ευρώπης

by Times Newsroom

Στo πλαίσιo του Φεστιβάλ, νέες, νέοι, εκπαιδευτικοί αλλά και το ευρύτερο κοινό, μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν τις παραστάσεις της Ελλάδας, της Ιταλίας και της Σερβίας, που έχουν κοινό θέμα την Οικολογία, την Παρασκευή 20 Μαΐου στις 6:30 μ.μ. στο θέατρο Πόρτα. Θα ακολουθήσει συζήτηση με όλους τους συντελεστές των ομάδων του προγράμματος και καλεσμένους ειδικούς σε ζητήματα περιβάλλοντος και οικολογίας.

Συνεργάτες από κάθε χώρα συγκέντρωσαν ομάδες νέων ανθρώπων, κυρίως μαθήτριες και μαθητές δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με διαφορές ως προς την φυλετική και εθνική καταγωγή, τη θρησκεία και τις πεποιθήσεις, δίνοντας τους τη δυνατότητα μέσα σε καλλιτεχνικά εργαστήρια, να αναπτύξουν κοινωνικές δεξιότητες όπως η προοδευτική, κριτική και αναλυτική σκέψη, η αυτοπεποίθηση, η ομαδική εργασία, ο σεβασμός και η υπευθυνότητα.

To πρόγραμμα ΕΥΕ Net 2.0 περιλαμβάνει διεθνείς δραστηριότητες με εργαστήρια και φεστιβάλ στις παρακάτω χώρες: Σερβία, Τσεχία, Ιταλία, Σλοβενία, Γαλλία, Γερμανία, Λιθουανία και στην Ελλάδα, με νέους ταλαντούχους συντελεστές που απευθύνονται ειδικά στους νέους.

Για το πρόγραμμα και τις δράσεις διαβάστε ΕΔΩ:

To Θέατρο Πόρτα οργανώνει θεατρική βραδιά για νέους με θέμα την Οικολογία

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή