Τούρκο Γ.Γ του ΟΑΣΕ υποστηρίζει η Ελλάδα – “Δεν έχουν σταματημό οι υποκλίσεις στον κατακτητή της Κύπρου”

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Γιώργος Γεραπετρίτης, συμφώνησε στην υποστήριξη της υποψηφιότητας του Τούρκου Σινιρίογλου για τη θέση - κλειδί του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού για Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη.

by Times Newsroom

Δεν έχουν σταματημό οι υποκλίσεις της Αθήνας στην Άγκυρα, με την Ελλάδα να δίδει απανωτά άλλοθι στον Τούρκο εισβολέα της Κύπρου.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Γιώργος Γεραπετρίτης, συμφώνησε στην υποστήριξη της υποψηφιότητας του Τούρκου Σινιρίογλου για τη θέση – κλειδί του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού για Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη.

Με αντάλλαγμα την υποστήριξη των Αττίλων σε ελληνική υποψηφιότητα για θέση εμφανώς χαμηλότερης επιρροής στον Οργανισμό.

Θέλει να βάλει τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα η Αθήνα.

Σε μια κίνηση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ύψιστη πολιτική αφέλεια, συμφώνησε με τους Αττίλες την υποστήριξη του Τούρκου πρέσβη και πρώην υφυπουργού Εξωτερικών, Φεριντούν Σινιρίογλου, για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη.

Αντάλλαγμα;

Η υποστήριξη του κατακτητή της μισής Κύπρου στην υποψηφιότητα της πρώην επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας, Μάνιας Τελαλιάν, για τη θέση της διευθύντριας του Γραφείου Δημοκρατικών Θεσμών και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων του ΟΑΣΕ.

Γεραπετρίτης και Φιντάν έστειλαν ήδη σχετικές επιστολές αλληλοϋποστήριξης των υποψηφίων τους στον ΟΑΣΕ.

Ποιος είναι όμως ο Φεριντούν Σινιρίογλου;

Πρόκειται για έναν έμπειρο και ισχυρότατο στο βαθύ τουρκικό κράτος διπλωμάτη, ο οποίος ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Τουρκίας στον ΟΗΕ, έχει βάλει φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του σε σειρά επιστολών στον ΟΗΕ που αμφισβητούν την ελληνική κυριαρχία.

ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

13 Ιουλίου 2021: Υπέγραψε επιστολή της Τουρκίας στον ΟΗΕ με την οποία για πρώτη φορά, επικαλούμενη τη δήθεν υποχρέωση αποστρατικοποίησης των νησιών, «γκρίζαρε» τα Δωδεκάνησα και όλο το ανατολικό Αιγαίο.

18 Μαρτίου 2023: Υπέγραψε επιστολή της Τουρκίας στον ΟΗΕ που ανακήρυττε και με χάρτη τη «Γαλάζια Πατρίδα».

Μόλις την περασμένη Κυριακή η εφημερίδα “Σημερινή” στο κύριο της άρθρο με τίτλο “Πριν από την 3η Εθνική Συμφορά” ανέφερε:

“ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 3Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΟΡΑ”

“Ο Μητσοτάκης κοροϊδεύει τον Ελληνικό λαό. Παρέδωσε την Κύπρο. Υποτάσσεται. Παραδίδει σταδιακά και στα κρυφά την Κυριαρχία της Ελλάδας. Η Μητέρα και Εγγυήτρια της πολύπαθης και ημιτουρκοκρατούμενης Κύπρου εδώ και 50 χρόνια, δυστυχώς αυτοαναιρείται. Η Κύπρος προδόθηκε. Παραδόθηκε με εθνικό αυτοεξευτελισμό. Η Ελλάς παραδίδεται. Η νέα Εσχάτη Προδοσία κατά νεκρών και ζωντανών Ελλήνων έρχεται. Ποιοι, πότε και πώς θα μιλήσουν στον προδομένο Ελληνισμό; Οι αυτοεξευτελισμένοι, ανιστόρητοι και χαμαιλέοντες πολιτικοί, οι οποίοι νομίζουν ότι θα κατευνάσουν τον Τούρκο με την υποτακτική, εξευμενιστική τους πολιτική;

Όπως αναφέρεται στο άρθρο, μετά την 1η Εθνική καταστροφή στη Σμύρνη το 1922, την 2η το 1974 στην Κύπρο, χτυπούν καμπάνες μέχρι το 2029 για το Αιγαίο, την Κύπρο και τη Θράκη.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com