Τραγικό δυστύχημα στην Τουρκία: 14χρονος καταπλακώθηκε από παλέτες που μετέφερε ο πατέρας του

Το δυστύχημα με θύμα τον νεαρό Αχμέτ Ατάς που σημειώθηκε σε επαρχία του Ερζερούμ καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας.

by Times Newsroom

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 14χρονο αγόρι στην Τουρκία όταν καταπλακώθηκε από παλέτες που μετέφερε με κλαρκ ο πατέρας του. Το δυστύχημα με θύμα τον νεαρό Αχμέτ Ατάς που σημειώθηκε σε επαρχία του Ερζερούμ καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται ο 51χρονος πατέρας του Αχμέτ, Αλεαντίν Ατάς, να μεταφέρει με το κλαρκ παλέτες ενώ το νεαρό αγόρι του δίνει οδηγίες. Κάποια στιγμή και ενώ το κλάρκ κάνει μια δεξία στροφή, το βαρύ φορτίο αρχίζει να πέφτει με αποτέλεσμα να βρει το παιδί τραγικό θάνατο. Όσοι είδαν το περιστατικό έσπευσαν να βοηθήσουν το αγόρι, ωστόσο τα τραύματα που είχε υποστεί ήταν βαρύτατα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί, πυροσβέστες και διασώστες οι οποίοι, όμως, δεν κατάφεραν να βοηθήσουν το άτυχο παιδί.

Περισσότερες απαντήσεις για τις αιτίες που προκάλεσαν τον θάνατο του 14χρονου αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή από ιατροδικαστή.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com