Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Happy end στη δικαστική διαμάχη – Πόσα θα πληρώσει τελικά η ηθοποιός στον πρώην σύζυγό της;

Amber Heard: Tέλος στη σκληρή δικαστική μάχη με τον Johnny Depp – «Η ζωή μου όπως την ήξερα καταστράφηκε»

by Times Newsroom

Η Άμπερ Χερντ δήλωσε τη Δευτέρα ότι εκείνη και ο σύζυγός της Τζόνι Ντεπ διευθέτησαν την αγωγή τους για συκοφαντική δυσφήμιση. Σε ανάρτησή της στο Instagram, η ηθοποιός έγραψε ότι δεν παραδέχεται τίποτα από όλα αυτά που λέγονται και επιπλέον δήλωσε ότι κανείς δεν μπορεί να την «περιορίσει ή να την φιμώσει». Η ασφαλιστική εταιρεία της Χερντ συμφώνησε να πληρώσει στον Ντεπ 1 εκατ. δολάρια ως μέρος της συμφωνίας.

Ο Ντεπ κατέθεσε αρχικά μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του τον Μάρτιο του 2019 όταν η Χερντ έγραψε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα The Washington Post και στο οποίο περιγράφει τον εαυτό της ως «θύμα ενδοοικογενειακής βίας». Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για δύο χρόνια πριν χωρίσουν το 2017.

Μετά από μια παρατεταμένης διάρκειας δίκη, ένα δικαστήριο της Βιρτζίνια αποφάσισε ότι ο Ντεπ και η Χερντ είχαν συκοφαντήσει ο ένας τον άλλον. Η Χερντ με τη δημοσίευση του άρθρου και ο Ντεπ μέσω δήλωσης της δικηγόρου του στην οποία η Χερντ κατηγορήθηκε για εξαπάτηση.

Το δικαστήριο αποφάσισε η ηθοποιός να πληρώσει στον Ντεπ το ποσό των 10 εκατ. δολαρίων ως αποζημίωση και το ποσό των 5 εκατ. δολαρίων ως κυρωτική αποζημίωση. Όσο για τον Ντεπ, του ζητήθηκε να πληρώσει στην πρώην σύζυγό του το ποσό των 2 εκατ. δολαρίων.

Η ανάρτηση της Χερντ όσον αφορά την απόφαση που πήρε για να μην ασκήσει έφεση μεταξύ άλλων, έγραφε τα εξής:

«Μετά από πολλή συζήτηση, πήρα τη δύσκολη απόφαση να διευθετήσω την υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης που άσκησε πάνω μου ο πρώην σύντροφός μου στη Βιρτζίνια.

Είναι σημαντικό για μένα να επικοινωνήσω το γεγονός ότι ποτέ δεν το επέλεξα. Υπερασπίστηκα την αλήθεια μου και με αυτό τον τρόπο η ζωή μου καταστράφηκε. Η συκοφαντία που έχω αντιμετωπίσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια ενισχυμένη εκδοχή των τρόπων με τους οποίους οι γυναίκες θυματοποιούνται όταν βγαίνουν μπροστά. Τώρα έχω επιτέλους την ευκαιρία να απελευθερωθώ από κάτι που προσπάθησα να φύγω πριν από έξι χρόνια και με τους όρους που μπορώ να συμφωνήσω.

Αυτή δεν είναι μια πράξη παραχώρησης. ‘Εχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στο αμερικανικό νομικό σύστημα».

Έχοντας ήδη πουλήσει το σπίτι της στο Λος Άντζελες για να βοηθήσει στη χρηματοδότηση της νομικής μάχης της, δεν ήθελε να διακινδυνεύσει να χάσει ακόμη περισσότερα. Αυτός ο διακανονισμός σημαίνει ότι η ασφαλιστική εταιρεία της κατοικίας της θα αναλάβει την πληρωμή στον Depp. “Λαμβάνω αυτήν την απόφαση έχοντας χάσει την πίστη μου στο αμερικανικό νομικό σύστημα, όπου η απροστάτευτη μαρτυρία μου χρησίμευσε ως ψυχαγωγία και τροφή στα social media” έγραψε επίσης στην ανακοίνωσή της.

Να σημειωθεί ότι επεσήμανε πως δεν το επέλεξε εκείνη. “Υπερασπίστηκα την αλήθεια μου και με αυτό η ζωή μου όπως την ήξερα καταστράφηκε. Η συκοφαντία που έχω αντιμετωπίσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια ενισχυμένη εκδοχή των τρόπων με τους οποίους οι γυναίκες θυματοποιούνται εκ νέου όταν μιλούν. Τώρα έχω επιτέλους την ευκαιρία να απελευθερωθώ από κάτι που προσπάθησα να φύγω πριν από έξι χρόνια και με όρους στους οποίους μπορώ να συμφωνήσω. Δεν έχω παραδεχθεί κάτι, αυτό δεν είναι πράξη παραχώρησης. Δεν υπάρχουν περιορισμοί ή φίμωση με σεβασμό στη φωνή μου, προχωρώντας μπροστά” υπογράμμισε επίσης.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com