Βελόπουλος: Ο πρωθυπουργός ομολόγησε κενά στην άμυνα της χώρας

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για όσα ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πλαίσιο του NATO Public Forum, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σε παρέμβασή του σήμερα στη Βουλή.

by Times Newsroom

«Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα», είπε ο κ. Βελόπουλος και απευθύνθηκε στα κόμματα της αντιπολίτευσης, καλώντας τα να απαντήσουν πώς θα αποκαλούσαν έναν Έλληνα πρωθυπουργό που παραδέχθηκε σε συνέντευξή του ότι έχει δημιουργήσει κενά στην άμυνα της χώρας εξαιτίας της στήριξης που παρείχε η Ελλάδα στην Ουκρανία.

«Θα τον αποκαλούσατε χαζό; Ανίκανο; Είναι μείζον θέμα. Έλληνας πρωθυπουργός παραδέχεται ότι έχει κενά η άμυνα της χώρας. Δεν είναι χαζός ο πρωθυπουργός. Είναι δουλικός στα αμερικανικά συμφέροντα. Ομολογεί ότι πρέπει να εξετάσουμε τα κενά στο Αιγαίο. Είστε συνυπεύθυνος για εσχάτη προδοσία», ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com