Βερολίνο: Επίθεση άνδρα με χειροβομβίδα και μαχαίρι – Τρεις τραυματίες

Τρία άτομα τραυματίστηκαν όταν δέχτηκαν επίθεση από έναν άνδρα που κρατούσε μαχαίρι και χειροβομβίδα το βράδυ της Παρασκευής στο Βερολίνο.

by Times Newsroom

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης πυροδότησε τη χειροβομβίδα στην είσοδο πολυκατοικίας στη συνοικία Ράινικεντορφ της γερμανικής πρωτεύουσας, τραυματίζοντας δύο γυναίκες, ηλικίας 42 και 48 ετών, και έναν 61χρονο άνδρα.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, στη συνέχεια ο ύποπτος φέρεται να έτρεξε προς δύο από τα θύματα και να τους επιτέθηκε τραυματίζοντάς τους με μαχαίρι. Και τα τρία θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε. Η αστυνομία τον συνέλαβε αργότερα σε έναν κοντινό κήπο.

Η αστυνομία εξακολουθούσε να ερευνά τα πιθανά κίνητρα της επίθεσης και αν ο ύποπτος και τα θύματα γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa μετέδωσε ότι ο φερόμενος ως δράστης είναι Σέρβος και οι δύο γυναίκες έχουν επίσης σερβική υπηκοότητα, ενώ ο τραυματίας είναι από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή