Voés Festival 2024 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

by Times Newsroom

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας, μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα του 2023, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου (25 – 26 – 27) και κρατά την υπόσχεση που έδωσε! Καλωσορίζει καλλιτέχνες ορόσημα για όλες τις γενιές, φαγητό που θα μαγέψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς και δράσεις/εργαστήρια που θα μπορέσουν να δημιουργήσουν ένα κλίμα συλλογικότητας. Στόχος για το 2024 παραμένει να προωθήσει τις τοπικές παραδόσεις αλλά και να κρατήσει σε εγρήγορση τους λάτρεις της φύσης και των δραστηριοτήτων βουνού!

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας θα γεμίσει με κατασκηνωτές κάθε ηλικίας και γούστου, που θα καταφθάσουν από διαφορετικές γωνιές της Ελλάδας για να ακούσουν «πειραγμένους» παραδοσιακούς ήχους και εμπνευσμένα από την ζωή κομμάτια που δημιούργησαν κορυφαία ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής. Το φετινό line up απαρτίζουν οι Villagers of Ionnina City, οι Social Waste, o Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C, ο Πάνος Βλάχος, οι Σκιαδαρέσες, οι Λόγος Τιμής, οι LosTre, ο Κωσταντής Πιστιόλης, οι Pagan και ο Λεωνίδας Μπαλάφας.

Το φεστιβάλ αποτελεί μια γέφυρα ανάμεσα στο παλιό και το νέο πάντα με καινοτόμο τρόπο. Οι παραδοσιακές μουσικές παντρεύονται με τους σύγχρονους ήχους, ενώ το βουνό των skiers γίνεται τόπος συνάντησης σε ένα καλοκαιρινό σκηνικό. Την ίδια στιγμή, οι πρώτες ύλες των ντόπιων παραγωγών μετουσιώνονται σε πηγή έμπνευσης για τους μαέστρους της μαγειρικής που με τη σειρά τους συνθέτουν πρωτότυπες γαστρονομικές δημιουργίες.

Φέτος, καινοτομεί και σε άλλο επίπεδο, καθώς για πρώτη φορά σε σχετικές οργανώσεις τα τρία opening acts που αναμένεται να κλείσουν σύντομα, θα αναδειχθούν με δημόσια ψηφοφορία στα social media του φεστιβάλ!

Όνειρο της οργάνωσης είναι να κάνει την τέχνη προσβάσιμη σε όλους τους πολίτες και οι τρείς ημέρες που θα περάσουν στο βουνό να είναι μια εμπειρία που θα θυμούνται για πολύ καιρό. Για το λόγο αυτό οι δραστηριότητες που θα έχει παράλληλα με τις μουσικές σκηνές θα καλύπτονται από την τιμή του εισιτηρίου και φυσικά η είσοδος θα παραμείνει δωρεάν για παιδιά κάτω των 12 ετών αλλά και ΑμΕΑ. 

Πώς μπορεί να γίνει ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ ακόμα πιο ξεχωριστό; Πρέσβειρες του Festival είναι η Ζούδη και η Γιαγιά Αγγέλω και κατ’ επέκταση όλα αυτά που μας θυμίζουν καλοκαίρι στο χωριό με τους παππούδες μας! Η επιλογή τους δεν είναι καθόλου τυχαία. Αφενός οι αγελάδες δεν είναι κοινά ζώα, έχουν έντονη αίσθηση του ρυθμού και λικνίζονται στη μουσική που τους αρέσει και ήταν μονόδρομος! Αφετέρου η γιαγιά – σημαντική φιγούρα της ελληνικής οικογένειας – που φροντίζει να σου δείχνει την αγάπη της με φαγητό! Ποιες δύο καλύτερες για να μας συντροφεύσουν αυτές τις τρείς ημέρες; 

Save the date γιατί έρχεται το καλύτερο fusion μουσικής, γεύσεων και εκπλήξεων.

Festival mode on! ⛺️

Περισσότερες πληροφορίες: https://voesfestival.gr

Βρείτε το φεστιβάλ στα Social Media

Δείγματα μουσικής έμπνευσης για να προετοιμαστούμε για αυτό που έρχεται στο Spotify: https://spoti.fi/49C4i7C

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
– τηλεφωνικά: 2107234567
– online:
https://www.ticketservices.gr/event/voes-festival-2024/

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσιας 5% επί της αξίας του εισιτηρίου

Τιμή εισιτηρίου: Early Bird – 29€, Φάση 1 – 35€, Φάση 2 – 40€, Πόρτα – 45€, Κάτω των 12 ετών και ΑμΕΑ: Δωρεάν. Δωρεάν κατασκήνωση με το εισιτήριο τριημέρου

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com