Ζελένσκι: Κρατήστε την άμυνα ψηλά – Μαζί θα νικήσουμε

«Η Ρωσία συνεχίζει να καταστρέφει τις υποδομές μας, συνεχίζει να χτυπά τις πόλεις μας. Αλλά θα επαναφέρουμε κάθε δρόμο, κάθε πόλη. Κάθε σπίτι, το διαμέρισμα κάθε Ουκρανού»

by Times Newsroom

«Η Ρωσία συνεχίζει να καταστρέφει τις υποδομές μας, συνεχίζει να χτυπά τις πόλεις μας. Αλλά θα επαναφέρουμε κάθε δρόμο, κάθε πόλη. Κάθε σπίτι, το διαμέρισμα κάθε Ουκρανού» δηλώνει σε νέο μήνυμά του ο Ουκρανός Πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

«Τώρα που ο κατακτητής είναι ακόμα στη γη μας, πρέπει να τον νικήσουμε όσο μπορούμε» προτρέπει και ζητεί: «Προστατέψτε τις πόλεις, προστατέψτε τα χωριά, προστατέψτε κάθε μέτρο της γης μας. Και κάθε κομμάτι της καρδιάς μας. Ουκρανική καρδιά. Η ψυχή της Ουκρανίας. Βοηθήστε ο ένας τον άλλον! Υποστηρίξτε ο ένας τον άλλον! Κρατήστε την άμυνα ψηλά! Και προστατέψτε το κράτος! Μαζί θα νικήσουμε. Δόξα στην Ουκρανία!» τονίζει ο Πρόεδρος της Ουκρανίας.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com