Ζελένσκι: Μάχη μέχρι θανάτου αν η Ρωσία προσπαθήσει να καταλάβει το Κίεβο

«Οι εισβολείς δεν μπορούν να μας κατακτήσουν. Δεν έχουν τέτοια δύναμη»

by Times Newsroom

Ξεκάθαρος ότι ο ουκρανικός λαός δεν πρόκειται να παραδοθεί έστειλε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε νέo βιντεοσκοπημένο μήνυμα μέσω των social media, τονίζοντας ότι θα δώσει «μάχη μέχρι θανάτου» σε περίπτωση που οι ρωσικές δυνάμεις προσπαθήσουν να καταλάβουν το Κίεβο, με τον πόλεμο στην Ουκρανία να έχει μπει στη 18η ημέρα του.

«Αν αποφασίσουν να ισοπεδώσουν βομβαρδίζοντας και απλώς να σβήσουν την ιστορία αυτής της περιοχής … και να καταστρέψουν όλους εμάς, τότε θα μπουν στο Κίεβο. Αν αυτός είναι ο στόχος τους, ας έρθουν, όμως θα πρέπει να τα καταφέρουν μόνοι τους να ζήσουν σ’ αυτή τη γη», δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας.

Επιπλέον, ο Ζελένσκι ανέφερε τα εξής: «Οι Ρώσοι εισβολείς δεν μπορούν να μας κατακτήσουν. Δεν έχουν τέτοια δύναμη. Δεν έχουν τέτοιο πνεύμα. Κρατούν μόνο τη βία. Μόνο στον τρόμο. Μόνο στα όπλα, που έχουν πολλά. Όμως οι εισβολείς δεν μπορούν να ζήσουν κανονικά. Να νιώσουν ευτυχισμένοι άνθρωποι και να ονειρεύονται. Είναι οργανικά ανίκανοι να κάνουν τη ζωή φυσιολογική».

«Εξακολουθούμε να πρέπει να κρατήσουμε. Εξακολουθούμε να πρέπει να πολεμήσουμε», συμπλήρωσε ο Ζελένσκι, λέγοντας ότι έχουν σκοτωθεί περίπου 1.300 ουκρανοί στρατιώτες, κάλεσε τη Δύση να εμπλακεί περισσότερο στις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com