«1 εκατομμύριο Καναδοί αντιστέκονται στην ‘ΛΟΑΤΚΙ Επιβολή’»

 Η ΛΟΑΤ επιβολή, που στοχεύει στην οικογενειακή δομή και πρόσφατα επιχειρήθηκε να εξομαλυνθεί με σκανδαλώδεις ρυθμίσεις με το όνομα «εκπαίδευση» σχετικά με τη σεξουαλική ταυτότητα των παιδιών, έχει ξεσηκώσει όλο τον κόσμο. 

by Times Newsroom

«1 εκατομμύριο άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους για να αντιταχθούν στην επιβολή των ΛΟΑΤΚΙ στον Καναδά»

Η αντίσταση στην απόκλιση ΛΟΑΤ/ LGBT αυξάνεται στον Καναδά. Η ΛΟΑΤΚΙ τρομοκρατία, που κυριολεκτικά έχει καταλάβει την αμερικανική ήπειρο, έχει ξεπεράσει τα όριά της, γράφει τούρκικο δημοσίευμα.

 Η ΛΟΑΤ επιβολή, που στοχεύει στην οικογενειακή δομή και πρόσφατα επιχειρήθηκε να εξομαλυνθεί με σκανδαλώδεις ρυθμίσεις με το όνομα «εκπαίδευση» σχετικά με τη σεξουαλική ταυτότητα των παιδιών, έχει ξεσηκώσει όλο τον κόσμο.

Μια συγκέντρωση «1 εκατομμύριο πορεία για τα παιδιά» πραγματοποιήθηκε στο Τορόντο.

Σχεδόν 1 εκατομμύριο άνθρωποι, ανεξαρτήτως θρησκείας, γλώσσας ή φυλής, συγκεντρώθηκαν σε όλη τη χώρα για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στις πολιτικές διδασκαλίας σχετικά με την ταυτότητα φύλου στα σχολεία.

Η ΛΟΑΤ επιβολή, που στοχεύει στην οικογενειακή δομή και πρόσφατα επιχειρήθηκε να ομαλοποιηθεί με σκανδαλώδεις ρυθμίσεις σχετικά με τη σεξουαλική ταυτότητα των παιδιών, έχει κινητοποιήσει όλο τον κόσμο.

Η LGBT τρομοκρατία, που έχει κυριολεκτικά ομήρους την αμερικανική ήπειρο, έχει ξεπεράσει τα όριά της.

Η ενθάρρυνση του Καναδά για διεστραμμένες δραστηριότητες LGBT σε παιδιά στα σχολεία αντιμετωπίστηκε με οργή από τις οικογένειες.

Σχεδόν 1 εκατομμύριο άνθρωποι πραγματοποίησαν μεγάλη διαμαρτυρία σε όλη τη χώρα για να δείξουν την αντίδρασή τους ενάντια στις διδακτικές πολιτικές σχετικά με την ταυτότητα φύλου στα σχολεία.

Στην πρωτεύουσα του Καναδά, την Οτάβα, χιλιάδες άνθρωποι κρατούσαν πανό όπως «Πάρτε τα χέρια από τα παιδιά μας» και «Αφήστε τα παιδιά μας ήσυχα» κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης οικογενειακής πορείας ενάντια στην επιβολή των LGBT στα σχολεία.

Ενώ η χώρα φλεγόταν, ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό υποστήριξε επίσης ότι τα μικρά παιδιά μπορεί να είναι LGBT. 

Άνθρωποι από κάθε θρησκεία και υπόβαθρο συγκεντρώθηκαν για να προστατεύσουν τα παιδιά τους που υποβλήθηκαν σε επιβολή LGBT από το κράτος στα σχολεία.

Η αντίδραση της δασκάλας στους μουσουλμάνους μαθητές που δεν παρακολούθησαν εκδήλωση LGBT σε σχολείο στον Καναδά συγκλόνισε όλο τον κόσμο.

Σάλο σε όλον τον Καναδά προκάλεσε, επίσης, η περίπτωση μια άλλης δασκάλας που επέπληξε μαθητές που δεν πήγαν στην παρέλαση των ΛΟΑΤΚΙ (Parade Pride), όπως είχε προταθεί.

Η διαμαρτυρία της «Πορείας 1 εκατομμυρίου για τα Παιδιά» που πραγματοποιήθηκε στο Τορόντο έδειξε για άλλη μια φορά την αντίδραση των ανθρώπων ενάντια στη διαστροφή των LGBT, ανεξαρτήτως θρησκείας, γλώσσας ή φυλής, όπως σημειώνει το δημοσίευμα.

The Hellenic Information Team

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com