Προκλητικής χλιδής το τρένο του Βλαντιμίρ Πούτιν- Χαμάμ, γυμναστήριο και μηχανήματα αντιγήρανσης

Αποτελούμενη από 22 βαγόνια η αμαξοστοιχία του Βλαντιμίρ Πούτιν βρύθει χλιδής και πολυτέλειας , ενώ διαθέτει και τα τελευταίας τεχνολογίας δορυφορικά συστήματα και κέντρα επικοινωνιών, σε πολυτελείς χώρους με γυμναστήριο, ινστιτούτο ομορφιάς ακόμα και μηχανήματα αντιγήρανσης

by Times Newsroom

Οι εικόνες, που κυκλοφόρησαν από το Dossier Center, έναν ιστότοπο που παρακολουθεί τη δραστηριότητα όσων συνδέονται με το Κρεμλίνο.

Οι εικόνες χλιδής απεικονίζουν ένα προσωπικό σαλόνι ομορφιάς, μια ιατρική σουίτα ακόμη και ένα γυμναστήριο με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

 

Το χαμάμ διαθέτει ένα «ντους» με πολλές ιδιότητες, το οποίο κοστίζει 3,75 εκατομμύρια λίρες. Το τρένο διαθέτει επίσης μηχανήματα αντιγήρανσης, αναπνευστήρα πνευμόνων, απινιδωτή και συσκευή παρακολούθησης ασθενούς που έχει σχεδιαστεί για την αξιολόγηση παλμών, θερμοκρασίας και άλλες παραμέτρους.

 

Σε άλλο σημείο του τρένου, βρίσκεται μια πολυτελής τραπεζαρία που είναι επιπλωμένη με βελούδινο κόκκινο χαλί, κουρτίνες και ένα μακρύ τραπέζι σε στιλ αρ ντεκό.

Η έρευνα μελέτησε σχεδόν 25.500 έγγραφα της υπηρεσίας Zirkon, τα οποία παραδόθηκαν στο Κέντρο από ανώνυμη πηγή.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com