Ποια γυναικεία εσώρουχα ταιριάζουν στο ζώδιό σου

by Times Newsroom

Όπως εσύ, έτσι και το ζώδιό σου είναι ξεχωριστό. Γι’ αυτό και τα γυναικεία εσώρουχα που θα διαλέξεις είναι σημαντικό να αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα του ζωδίου σου, ώστε να νιώθεις ότι σε εκφράζουν απόλυτα.

Δυναμικός Κριός, αισθησιακός Σκορπιός, φλογερός Λέων ή ρομαντικός Καρκίνος; Το κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά που αντανακλώνται στην προσωπικότητά σου. Γι’ αυτό σου έχουμε ετοιμάσει τον απόλυτο οδηγό για το ποια εσώρουχα να διαλέξεις ανάλογα με το ζώδιό σου, τα οποία θα ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία και τις διαθέσεις σου.

Θα τα βρεις όλα στο ηλεκτρονικό κατάστημα EsorouxaAnelia, σε μοναδικές τιμές.

Κριός

Η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί για τις γυναίκες Κριούς. Και τίποτα δεν «φωνάζει» αυτοπεποίθηση περισσότερο από ένα κόκκινο string εσώρουχο. Οι Κριοί είναι δυναμικά ζώδια, και τα εσώρουχα που προσδίδουν αυτοπεποίθηση και σέξι αίσθηση τους ταιριάζουν απόλυτα.

Εάν ανήκεις στις δυναμικές γυναίκες Κριούς, θα ανακαλύψεις μία μεγάλη γκάμα από String, τα οποία θα αναδείξουν τη θηλυκότητά σου στο έπακρο. Και φυσικά, χωρίς έκπτωση στην ποιότητα, φτιαγμένα από ανώτερης ποιότητας υλικά.

 

Ταύρος

Αν ο Ταύρος ήταν εσώρουχο, θα ήταν ένα εσώρουχο στήριξης, άνεσης και δυναμισμού – δηλαδή, ένα κλασικό εσώρουχο, το οποίο το φοράς και νιώθεις σιγουριά.

Οι Ταυρίνες τείνουν να αγαπούν τη σταθερότητα και θέλουν να την αισθάνονται στα εσώρουχά τους. Διάλεξε ένα από τα Midi σλιπ, τα οποία χαρίζουν την απαραίτητη άνεση και στήριξη, αλλά και στιλ.

Δίδυμος

Το χαρακτηριστικό του Διδύμου είναι η αλλαγή των διαθέσεών του τη μία θα θέλει άνεση, την άλλη αισθησιασμό σε αυτά που επιλέγει να φορέσει. Ζώδιο εκρηκτικό, άκρως ενδιαφέρον, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, δεν θα μπορούσε να επιλέξει ένα κλασικό εσώρουχο.

Ένα Strapless σουτιέν είναι το ιδανικό για τη γυναίκα Δίδυμο, καθώς οι αφαιρούμενες τιράντες το μεταμορφώνουν στη στιγμή. Θα σου προσφέρει στήριξη και άνεση τις ημέρες που θέλεις να φορέσει κάτι casual, αλλά θα εξυπηρετήσει και τη σέξι διάθεσή σου όταν θέλεις να αποκαλύψεις και να τονίσεις τους ώμους σου.

Καρκίνος

Η γυναίκα Καρκίνος αποζητά τη σέξι αίσθηση αλλά και την άνεση παράλληλα. Θέλει να νιώθει σεξουαλική χωρίς να είναι των άκρων. Ένα Brazil εσώρουχο είναι το ιδανικό για εκείνη.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή θα χαρίσει στη γυναίκα Καρκίνο αυτοπεποίθηση που θέλει, χωρίς να είναι πολύ αποκαλυπτική, συνδυάζοντας τη σέξι αίσθηση που αναζητά και παράλληλα την άνεση.

Το Brazil εσώρουχο εξάπτει τη φαντασία, ενώ χαρίζει θηλυκότητα, κάτι που είναι απόλυτα ταιριαστό σε μία γυναίκα Καρκίνο.

Λέων

Ο Λέων, που ανήκει στην οικογένεια της φωτιάς, είναι ένα ζώδιο δυναμικό και φλογερό, αλλά και εγωκεντρικό παράλληλα. Έτσι, μία Λέαινα χρειάζεται εσώρουχα τα οποία να συμβαδίζουν με τη θηλυκότητα και τον αισθησιασμό της και να της τονίζουν την ήδη ενισχυμένη αυτοπεποίθηση.

Επιλέγοντας Triumph εσώρουχα είναι το ιδανικό για εκείνη. Ο τύπος Push-up σουτιέν ενισχύει το στήθος και κατ’ επέκταση τη θηλυκότητα, χαρίζοντας δυναμισμό. Αν ανήκεις στους Λέοντες, ανακάλυψε τη μεγάλη ποικιλία από push-up σουτιέν και διάλεξε εκείνο που θα τονώσει τον δικό σου αισθησιασμό.

Triumph εσώρουχα

 

Παρθένος

Οι Παρθένοι αγαπούν την τελειότητα και θέλουν την ισορροπία και την κατάλληλη αναλογία στη ζωή τους άρα και στα εσώρουχα που θα επιλέξουν.

Τα κλασικά σουτιέν, που προσφέρουν τη σωστή στήριξη και άνεση και είναι κατάλληλα για κάθε τύπο σώματοςαναδεικνύοντας παράλληλα και κάθε είδος ρούχουείναι ιδανικά για μία γυναίκα Παρθένο. Επίλεξε ένα κλασικό σουτιέν για να απολαύσεις την σταθερότητα που σου προσφέρει, η οποία ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σου.

Ζυγός

Ένα Hipster εσώρουχο είναι ιδιαίτερο, καθώς ισορροπεί τη ρομαντική και τη σέξι πλευρά μίας γυναίκας. Ακριβώς όπως είναι και ο Ζυγός! Η γυναίκα Ζυγός έχει την αίσθηση της ομορφιάς μέσα της, αλλά παράλληλα αναζητά την κομψότητα και τον αισθησιασμό.

Διάλεξε ένα hipster εσώρουχο και μάλιστα ένα με δαντέλα για να αναδείξεις την κομψή, σοφιστικέ, σέξι και αισθησιακή πλευρά σου, όπως σου αξίζει σαν Ζυγός που είσαι.

Σκορπιός

Γνωστός για τον αισθησιασμό και τον ερωτισμό του, ένας Σκορπιός δεν θα διάλεγε τίποτα λιγότερο από ένα εσώρουχο που να αναδεικνύει αυτά τα χαρακτηριστικά του.

Ένα Tai εσώρουχο είναι ιδανικό για τη Σκορπίνα. Αισθησιακό αλλά και σέξι παράλληλα, το είδος αυτό εσωρούχου θα σου ταιριάξει και θα αναδείξει την πολυτέλεια και τον ερωτισμό σου.

Τοξότης

Η διασκεδαστική πλευρά του Τοξότη είναι αυτή που τον κάνει να ξεχωρίζει. Ως γυναίκα Τοξότης, ξέρεις να αγαπάς τη ζωή και να περνάς όμορφα. Θέλεις γυναικεία εσώρουχα που να είναι παιχνιδιάρικα αλλά και να σου παρέχουν άνεση χωρίς να σε περιορίζουν.

Τα Αθλητικά σουτιέν είναι τα ιδανικά για τη γυναίκα Τοξότη. Το playful χαρακτηριστικό τους και το γεγονός ότι μπορείς να τα φοράς με οτιδήποτε θα σε κάνει να τα λατρέψεις.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που αγαπάει την πρακτικότητα και την αναζητά σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του.

Γι’ αυτό το ιδανικό εσώρουχο για μία γυναίκα Αιγόκερω είναι ένα Shorts σλιπ. Η εφαρμογή αυτή αγκαλιάζει ιδανικά τη σιλουέτα, προσφέρει άνεση, στήριξη και ασφάλεια όλες τις ώρες της ημέρας. Πρακτικό και αποδοτικό, όπως η Αιγοκερίνα.

Εσώρουχα χωρίς μπανέλα

Υδροχόος

Απρόβλεπτο ζώδιο, θέλει πάντα να έχει όλες τις επιλογές του ανοιχτές. Ένα σουτιέν χωρίς μπανέλα θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες της γυναίκας Υδροχόου, η οποία θέλει ένα εσώρουχο το οποίο να μπορεί να συνδυάσει με ό,τι θα έχει διάθεση να φορέσει.

Η επιλογή ενός τέτοιου είδους σουτιέν θα σε βοηθήσει να νιώθεις άνετη, αλλά χωρίς να σε περιορίσει ως προς την επιλογή των ρούχων που θέλεις να φορέσεις, αφού είναι το ιδανικό ακόμη και για λεπτά ή εφαρμοστά υφάσματα, χαρίζοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τη στήριξη.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι σέξι ζώδια τα οποία όμως θέλουν να περιβάλλονται από μία αύρα μυστηρίου.

Επίλεξε ένα εσώρουχο tanga, το οποίο θα σου προσφέρει τον αισθησιασμό που σου ταιριάζει. Σέξι, αλλά και σικ, ένα εσώρουχο tanga θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και τη θηλυκότητά σου.

Όποιο και αν είναι το ζώδιό σου και τα εσώρουχα που σου ταιριάζουν, το σίγουρο είναι ότι πρέπει να στοχεύσεις σε 2 πράγματα όταν έρθει η στιγμή να κάνεις τις αγορές σου: την ποιότητα και την εξυπηρέτηση.

Στο Εσώρουχα-Anelia θα βρεις γυναικεία εσώρουχα ανώτερης ποιότητας από διεθνή brands, όπως Triumph και Sloggi, σε μία μεγάλη γκάμα που ανανεώνεται συνεχώς, με άμεση εξυπηρέτηση και δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 45€.

Εσύ τι ζώδιο είσαι και ποια εσώρουχα θα διαλέξεις;

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com