Γεωργιάδης: Ελληνική Αστυνομία και εισαγγελία πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά με τις απειλές Ρουβίκωνα κατά του δημάρχου Αμοργού

Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας

by Times Newsroom

Την παρέμβαση του εισαγγελέα και τις αστυνομίας για τις «δημόσιες απειλές», όπως αναφέρει, του Ρουβίκωνα κατά του δημάρχου Αμοργού, ζήτησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Με ανάρτησή του στο Χ ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε ανάρτηση ηγετικού στελέχους της οργάνωσης, επισημαίνοντας ότι «οι δημόσιες απειλές του αρχηγού του Ρουβίκωνα κατά του εκλεγμένου Δημάρχου της Αμοργού πρέπει να απασχολήσουν σοβαρά και τις εισαγγελικές Αρχές και την Ελληνική Αστυνομία».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή