Γεωργιάδης για το βιβλίο του Τσίπρα: Η επιλογή να το ονομάσει «Ιθάκη» ανακαλεί στη μνήμη μας τη μελανότερη σελίδα της θητείας του

«Πηγαίνει από γκάφα σε γκάφα»

by Times Newsroom

«Από γκάφα σε γκάφα πηγαίνει ο φίλος μου ο Αλέξης Τσίπρας. Η επιλογή του να ονομάσει το βιβλίο του ως “Ιθάκη” ανακαλεί υποχρεωτικά στη μνήμη μας, τη μελανότερη και πλέον επώδυνη για τους Αριστερούς συντρόφους του, σελίδα της θητείας του», σχολίασε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X.

«Τις διακοπές αμέσως μετά την τραγωδία στο Μάτι, πάνω σε πολυτελές σκάφος… Αλέξη φίλε μου προλαβαίνεις να το αλλάξεις… για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι…», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή