Αgatha & Molyneaux, “Intimacy without obsession” @ ΚΕΤ

Special guest: Pepper Levain | Opening: Degear0001

by Times Newsroom

Το ηλεκτρονικό ντουέτο των Agatha & Molyneaux παρουσιάζει το πρώτο του album, “Intimacy without obsession”: οκτώ κομμάτια αυτοαναφορικά, αυθόρμητα, αφηγηματικά, που αντλούν από προσωπικά βιώματα και συνομιλούν με διάφορα είδη ηλεκτρονικής και χορευτικής μουσικής, ανάμεσα σε spoken word και θεατρικότητα, club και underground σκηνή, lo-fi electro και big room energy.

Special guest: Pepper Levain / Opening set: Degear0001

Οι Agatha & Molyneaux ζουν και δημιουργούν μεταξύ Αθήνας και Βερολίνου. Εξερευνούν τα όρια του club ήχου με lo fi χαρακτήρα. Αναγνωρίζοντας στη μουσική τους μερικά κοινά στοιχεία, ξεκίνησαν να συνεργάζονται το 2020 μέσα από συνεχή jam sessions και δημιούργησαν σύντομα τα πρώτα τους κομμάτια. Μετά από μια εναρκτήρια μεικτή συναυλία (live + dj set) στο Communitism, στο πλαίσιο του Qreclaim 2021, συνέχισαν να εξελίσσουν το performative στοιχείο και το ιδιαίτερο ύφος των εμφανίσεών τους, παίρνοντας μέρος το 2022 και το 2023 σε διοργανώσεις των Fade radio, Power Dance Pride και Fauna Sauna.

  • Μίξη: Agatha
  • Master: Fabrika Studios
  • Εξώφυλλο Album: Ίρις Λόη

www.agathamolyneaux.bandcamp.com

www.agathamolyneaux.com

Ο Agatha είναι sound designer και μουσικός παραγωγός. Διαμόρφωσε την πρακτική του και την έρευνά του πάνω στον ήχο συμμετέχοντας σε μουσικά σχήματα (Agatha & Molyneaux, Plastic Flowers), παίρνοντας μέρος στην παραγωγή διοργανώσεων (KRAMAFauna Sauna, Power Dance Club), εργαζόμενος στον τομέα του ήχου για το θέατρο και τον κινηματογράφο (πήρε πρόσφατα μέρος στην παράσταση “Φιλοκτήτης” της ομάδας Εταιρεία Φίλων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Επιδαύρου). Τα τελευταία δύο χρόνια σε συνεργασία με το Qreclaim, διοργανώνει μια σειρά σεμιναρίων γύρω από τη χρήση του Ableton.

Η Molyneaux κυκλοφόρησε το ντεμπούτο EP της, “Sorrow”, στη Just Gazing Records, σε ψηφιακή αλλά και αναλογική μορφή. Το EP παρουσιάστηκε στο ΚΕΤ στις 27 Απριλίου του 2023. Εμφανίστηκε από τότε στο Athens Music Week και στο Σανταρόζα Sirens (οpen πάρτι με live dj sets στην Πλατεία Σανταρόζα, διοργανωμένο από το Acaddemia, το Shesaid.so Athens και το HER project).

www.molyneaux.org

Ο Degear0001 είναι συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής από την Αθήνα. Η μουσική του παράγεται με αυτοσχέδια ηλεκτρονικά μουσικά όργανα, συχνά κατασκευασμένα και τροποποιημένα από τον ίδιο, που μαζί με synths και modules, δημιουργούν ένα πειραματικό μείγμα ηλεκτρονικών “bleeps” και “bloops”, και ένα μοναδικά παιχνιδιάρικο παραλήρημα lo-fi, ambient μελωδιών. Όλα τα παραπάνω, επισφραγίζονται με ψηλά, παραμορφωμένα/chipmunk φωνητικά τυλιγμένα σε μια σκοτεινή χιουμοριστική θεατρική διάθεση. Το σετ του συνοδεύεται από visuals των Alex Kokx x Eva Blu.

www.degear0001.bandcamp.com


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com