Αίγυπτος: Μητέρα σκότωσε και έφαγε τον γιο της – Τι υποστήριξε στο δικαστήριο

Μια γυναίκα στην Αίγυπτο, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε το παιδί της, μαγείρεψε και έφαγε τα μέλη του, αποκάλυψε, κατά τη διάρκεια της δίκης της, το Σάββατο, στο Ποινικό Δικαστήριο του Ζαγκαζίγ, τον λόγο που την ώθησε να διαπράξει αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα που συγκλόνισε τον αιγυπτιακό λαό.

by Times Newsroom

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι της είχαν κάνει μάγια που την οδήγησαν να διαπράξει το έγκλημά της. Πρόσθεσε ότι το έκανε για να σπάσει το ξόρκι, ενώ αρχικά υποστήριξε ότι οδηγήθηκε στο έγκλημα για να μην της πάρει το παιδί ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δίκης, η μητέρα χτύπησε τρεις φορές το παιδί της στο κεφάλι με ένα ραβδί, με σκοπό να αφαιρέσει τη ζωή του. Για να κρύψει το έγκλημά της και να μην αποκαλυφθεί, τεμάχισε τη σορό και έβρασε κάποια μέρη της, καταναλώνοντάς τα. Στη συνέχεια μάζεψε τα υπόλοιπα μέρη του σώματος και τα έκρυψε σε έναν κουβά, τον οποίο όμως ανακάλυψε τυχαία ο θείος του παιδιού.

Η γυναίκα συνελήφθη και παραπέμφθηκε στο Ποινικό Δικαστήριο του Zagazig με την κατηγορία ότι σκότωσε εκ προθέσεως τον γιο της, Saad MS. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ειδικοί έκριναν ότι η κατηγορουμένη δεν φέρει σημάδια ψυχικής ασθένειας!

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com