΄Ακρως επικίνδυνες κινήσεις ΕΕ και ΗΠΑ οδηγούν σε ευθεία αναμέτρηση με τη Ρωσία!

Επενδύουν σε μια “τερατώδη ουτοπία”, ρίχνοντας δισεκατομμύρια στο “βαρέλι δίχως πάτο”  της Ουκρανίας, να... νικήσει τον Πούτιν(!), ενώ μεθοδεύουν τώρα και επίσημη ανάμειξη με στρατεύματα!

Γενς Στόλτενμπεργκ (Γ.Γ του ΝΑΤΟ): «Όπως γνωρίζετε, οι Σύμμαχοι του ΝΑΤΟ παρέχουν πρωτοφανές επίπεδο στρατιωτικής υποστήριξης στην Ουκρανία, στην πραγματικότητα οι Σύμμαχοι του ΝΑΤΟ, το ΝΑΤΟ είναι εκεί από το 2014, εκπαιδεύοντας, εξοπλίζοντας και υποστηρίζοντας τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις».

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Συμπεριφέρονται τόσο, μα τόσο ανεύθυνα οι ηγέτες της Δύσης, αδιαφορώντας αν με την κλιμάκωση των προκλήσεων κατά της Ρωσίας, στην πραγματικότητα εμφανίζονται στα σοβαρά να επιζητούν έναν παγκόσμιο πόλεμο!

Και κάνουν τέτοιες κινήσεις, υψηλού ρίσκου, που, αν συνεχιστούν και υπάρξει εκατέρωθεν κλιμάκωση, με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν την ανθρωπότητα στα πρόθυρα ενός πυρηνικού ολέθρου!

Ειδικά τις τελευταίες ημέρες, μετά την άκρως επιπόλαια και προφανέστατα απερίσκεπτη και επικίνδυνη(!) ρητορική, που εστιάζεται στην πρόταση της Γαλλίας, να συμφωνήσουν οι σύμμαχοι, για να μπουν και επίσημα, στρατεύματα του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, “βοηθώντας” ‘όπως πιστεύουν- τον ανεκδιήγητο Ζελένσκι, που “δυσκολεύεται” δυο χρόνια τώρα, να… νικήσει τη Ρωσία!

Και είναι τόσο υποκριτές, καθώς έχουν “κλειστά τα μάτια” μπροστά στη γενοκτονία των Παλαιστινίων αμάχων, που είναι σε εξέλιξη από την ακροδεξιά κυβέρνηση Νετανιάχου, ενώ ειδικά οι ΗΠΑ τάχα νοιάζονται, αποκλειστικά για τα θύματα της ρωσικής εισβολής, ως… “αναμάρτητοι”, έχοντας στο ενεργητικό τους πάνω από 30 σχετικά πρόσφατους πολέμους!

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν δείχνουν καμμιά διάθεση, να κάνουν κάτι για τη φτώχεια, την ακρίβεια και την ολοένα αυξανόμενη εξαθλίωση των Ευρωπαίων πολιτών.

Αντίθετα, περισσεύουν χρήματα και προκλητικά επενδύουν σε μια… “τερατώδη ουτοπία”, δίνοντας άλλα 50 δις ευρώ στο Ζελένσκι, με τον οποίο “αλληλοπαραμυθιάζονται” ότι τάχα είναι πολύ κοντά στο… να “νικήσει” τη Ρωσία! Μια ακόμη γεναία χρηματοδότηση, στο… “βαρέλι δίχως πάτο” της Ουκρανίας, έχουν δρομολογήσει και οι ΗΠΑ.

Το μεταξύ, μας προέκυψε η απίστευτη αποκάλυψη των Ρώσων, που υπέκλεψαν συνομιλία Γερμανών αξιωματικών, που συζητούσαν για “χτύπημα” με πυραύλους στη γέφυρα της Κριμαίας!

Η στάση της Γερμανίας θεωρείται προ πολλού, απο αναλυτές, ότι απειλεί την ευρύτερη ασφάλεια της Ευρώπης, ενώ σε διπλωματικό επίπεδο επηρεάζει πια άμεσα και το Λονδίνο.

Κρίσιμο σημείο των διαρροών αποτελεί το “κοινό μυστικό” ότι ηδη Βρετανία και Γαλλία έχουν στρατιώτες επί ουκρανικού εδάφους για τον χειρισμό πυραύλων.

Θεματικό πάρκο της CIA”

«Στην Ουκρανία, οι ΗΠΑ μας παρασύρουν σε πόλεμο με τη Ρωσία», επεσήμανε από καιρό ο βρετανικός Γκάρντιαν σε άρθρο που είχε δημοσιευθεί πριν από 8 χρόνια! Το υπέγραφε ο Τζων Πίλκερ και αποδείχτηκε προφητικό! Έγραφε, πριν από 8 χρόνια, όσα σήμερα ζούμε!” ΄Ενα χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Όπως τα ερείπια του Ιράκ και του Αφγανιστάν, η Ουκρανία έχει μετατραπεί σε θεματικό πάρκο της CIA, το οποίο διευθύνει προσωπικά ο διευθυντής της CIA John Brennan στο Κίεβο, με δεκάδες «ειδικές μονάδες» από τη CIA και το FBI να δημιουργούν μια «δομή ασφαλείας», που, επιβλέπει τις άγριες επιθέσεις σε όσους εναντιώθηκαν στο πραξικόπημα του Φεβρουαρίου”.

Να θυμίσουμε ότι ήδη πριν δυο χρόνια (“Militaire News”/ 30/08/2022), ο ίδιος ο Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλντεμπεργκ, παραδέχθηκε αφελέστατα ότι «το ΝΑΤΟ είναι ήδη στην Ουκρανία, εδώ και 10 χρόνια, από το 2014!

Ενώ είναι γνωστή η ανάμειξη της Δύσης στην ανατροπή του Προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς και στις ακρότητες με τους διαδηλωτές φασιστικών ομάδων, της πλατείας Μαϊντάν, εκεί καταγράφηκαν σε κάμερες και διπλωμάτες της πρεσβείας των ΗΠΑ να μοιράζουν στους “επαναστατημένους” αλλόφρονες… σάντουϊτς!

Οι υποκινούμενες ταραχές των φασιστικών ομάδων, εκτός από την βίαιη ανατροπή του προέδρου Γιανουκόβιτς, είχαν ως συνέπεια και την πυρπόληση του κτηρίου των εργατικών συνδικάτων στην Οδησσό, όπου κάηκαν ζωντανοί περισσότεροι από 100 παγιδευμένοι συνδικαλιστές!

Ακολούθησαν και μιά σειρά βίαια γεγονότα των ουκρανικών φασιστικών ομάδων, με εγκλήματα κατα Ρώσων κατοίκων της Ουκρανίας και φτάσαμε προ διετίας στην εισβολή ρωσικών στρατεύματων.

Οι αναμάρτητοι”…

Ο καθηγητής Νοάμ Τσόμσκι έχει παραθέσει έναν κατάλογο με χώρες, που, βομβαρδίστηκαν από τις ΗΠΑ, αρκετά χρόνια μετά τον Β΄παγκόσμιο πόλεμο!

Οι χώρες αυτές είναι: Κορέα 1950, Γουατεμάλα 1954, Ινδονησία 1958, Κούβα 1959-61, Γουατεμάλα 1960, Κονγκό 1964, Λάος 1964-73, Βιετνάμ 1964-73, Καμπότζη 1969-70, Γουατεμάλα 1967-70, Γρενάδα 1983, Λίβανος 1983, Λιβύη 1986, Ελ Σαλβατόρ 1980, Νικαράγουα 1980, Ιράν 1987, Παναμάς 1989, Ιράκ 1991, Κουβέιτ 1991, Σομαλία 1993, Βοσνία 1994-95, Σουδάν 1998, Αφγανιστάν 1998, Γιουγκοσλαβία 1999, Υεμένη 2002, Ιράκ 1991-2015, Αφγανιστάν 2001-2015, Πακιστάν 2007-2015, Σομαλία 2007-8, Υεμένη 2009-2011, Λιβύη 2011-2015, Tunin 2014-2016-2017.

“Αν εφαρμόζονταν οι νόμοι της Νυρεμβέργης, τότε κάθε μεταπολεμικός Αμερικανός πρόεδρος, θα έπρεπε να είχε κρεμαστεί”. Ανέφερε ο Τσόμσκι.

Κάθε χρόνο ο Αμερικανός ιστορικός Γουίλιαμ Μπλουμ”, όπως αναφέρει Γκάρντιαν, “δημοσιεύει την «ενημερωμένη περίληψη του ιστορικού της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ» που δείχνει ότι, από το 1945, οι ΗΠΑ προσπάθησαν να ανατρέψουν περισσότερες από 50 κυβερνήσεις, πολλές από τις οποίες ήταν δημοκρατικά εκλεγμένες. παρενέβη κατάφωρα στις εκλογές σε 30 χώρες. Βομβάρδισε τον άμαχο πληθυσμό 30 χωρών. Χρησιμοποίησε χημικά και βιολογικά όπλα και αποπειράθηκε να δολοφονήσει ξένους ηγέτες.

Ωμή ομολογία

Για όσους εξακολουθούν να αμφιβάλλουν για την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία πολύ πριν το 2022, ακούστε σε βίντεο (“Militaire News”), τον Γ.Γ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ:

«Όπως γνωρίζετε, οι Σύμμαχοι του ΝΑΤΟ παρέχουν πρωτοφανές επίπεδο στρατιωτικής υποστήριξης στην Ουκρανία, στην πραγματικότητα οι Σύμμαχοι του ΝΑΤΟ, το ΝΑΤΟ είναι εκεί από το 2014, εκπαιδεύοντας, εξοπλίζοντας και υποστηρίζοντας τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com