Αλέν Ντελόν: Τα παιδιά του μηνύουν τη γυναίκα που τον φρόντιζε για κακομεταχείριση

Τα παιδιά του μεγάλου «αστέρα» του γαλλικού κινηματογράφου, Αλέν Ντελόν, κατέθεσαν χθες (5/7) μήνυση σε βάρος της 66χρονης γυναίκας που τον φρόντιζε τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

by Times Newsroom

Τα παιδιά του 87χρονου Ντελόν κατηγορούν τη γυναίκα για ηθική παρενόχληση και κατάχρηση της αλληλογραφίας του παλαίμαχου ηθοποιού.

«Υποψιάζομαι ότι υπάρχει κατάχρηση αδυναμίας και βασίζομαι στην έρευνα για να το αποδείξει», δήλωσε ο δικηγόρος των τριών παιδιών του, Κριστόφ Αγελά, διευκρινίζοντας ότι και ο ίδιος ο Ντελόν συμμετείχε στην καταγγελία με γραπτή δήλωση.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», τα παιδιά του Ντελόν, η Ανούσκα, ο Άντον και ο Αλάν – Φαμπιέν, αποφάσισαν να απευθυνθούν στη Δικαιοσύνη γιατί η κατάσταση με την 66χρονη φροντίστρια του πατέρα τους είχε ξεφύγει.

Πρόκειται για μία γυναίκα με καταγωγή από την Ιαπωνία, ονόματι Χιρόμι Ρόλιν, η οποία πρόσεχε τον Ντελόν από το 2019. Η Ρόλιν κατηγορείται πως όχι μόνον κακομεταχειριζόταν τον ηλικιωμένο ηθοποιό, αλλά εμπόδιζε και τα παιδιά του από το να επικοινωνούν μαζί του.

Σε ηλικία 83 ετών, ο Αλέν Ντελόν υπέστη ένα καρδιαγγειακό επεισόδιο και μια ελαφρά εγκεφαλική αιμορραγία. Τότε, ο βετεράνος ηθοποιός χρειάστηκε να παραμείνει τρεις εβδομάδες στη μονάδα εντατικής θεραπείας και εν συνεχεία διακομίστηκε σε κλινική αποκατάστασης στην Ελβετία.

Η προσωπική βοηθός του φέρεται να ήταν επιθετική με τον Αλέν Ντελόν και να κακομεταχειριζόταν ακόμη και τον σκύλο του. Η 66χρονη είχε μετακομίσει μαζί του στο σπίτι του στο Παρίσι το 2019 για να τον φροντίζει, αλλά όσο περνούσε ο καιρός γινόταν «ολοένα και πιο επιθετική και καταχρηστική προς αυτόν και τα παιδιά του. Εμπόδιζε την επαφή του με την οικογένεια και τους φίλους του, ενώ παρακολουθούσε τις τηλεφωνικές κλήσεις του κι έκλεβε την αλληλογραφία του προκειμένου να μην τη διαβάσει», αναφέρει στη μήνυση ο Γάλλος δικηγόρος.

Ένα από τα παιδιά του Ντελόν, ο Άντονι, κατέθεσε και δεύτερη μήνυση, κατηγορώντας την 66χρονη για βιαιοπραγία και κακομεταχείριση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κατάσταση μέσα σε δύο χρόνια είχε ξεφύγει σε τέτοιο βαθμό, που ο ίδιος ο πατέρας του είχε ζητήσει γραπτώς από την 66χρονη να εγκαταλείψει την κατοικία του στο Ντουσί. Αυτή αρνήθηκε να φύγει και ουσιαστικά τον «κρατούσε παρανόμως φυλακισμένο».

«Στις 31 Ιανουαρίου του 2022 πήρα την απόφαση να αρχίσω να κοινοποιώ και να αναφέρω γεγονότα που έγιναν στον οικογενειακό μας κύκλο και τα οποία αφορούσαν πιο συγκεκριμένα τη σχέση του πατέρα μου Αλέν Ντελόν και τη βοηθό του», διευκρινίζει ο μεγαλύτερος γιος του ηθοποιού, σε δελτίο Τύπου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com