Αλίκη Βουγιουκλάκη: 89 χρόνια από τη γέννηση της «εθνικής σταρ» – Το συγκινητικό βίντεο της Finos Film

Την Αλίκη Βουγιουκλάκη τίμησε η Finos Film με αφορμή την ημέρα γέννησης της αγαπημένης ηθοποιού.

by Times Newsroom

Την Αλίκη Βουγιουκλάκη τίμησε η Finos Film με αφορμή την ημέρα γέννησης της αγαπημένης ηθοποιού. Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του παλιού, ελληνικού κινηματογράφου είχε γεννηθεί στις 20 Ιουλίου του 1934.

Αν και έχουν περάσει 27 χρόνια από τον χαμό της μεγάλης σταρ, οι θαυμαστές της δεν την έχουν ξεχάσει. Αντιθέτως, κρατούν ζωντανή την ανάμνησή της μέσα από τις ταινίες που προβάλλονται σχεδόν κάθε εβδομάδα από την ελληνική τηλεόραση.

Το βίντεο της Finos Film περιλαμβάνει αποσπάσματα από τις ταινίες «Aliki My Love», «Μανταλένα», «Το Ταξίδι», «Αστέρω», «Το Ξύλο Βγήκε από τον Παράδεισο» και «Το Κλωτσοσκούφι».

«Αλίκη είναι μόνο μία», γράφει η Finos Film για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος φεύγει και τελειώνει. Πιστεύω πως κάποτε επανέρχεται, ζει, δημιουργεί, ανανεώνεται μέσα από ένα αιώνιο παιχνίδι της ζωής και του θανάτου», είχε πει η Αλίκη Βουγιουκλάκη, όπως θυμίζει η Finos Film στο Instagram.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com