Ανδρουλάκης: Θα πάρω όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες με όλες τις προοδευτικές δυνάμεις της κοινωνίας

Αργά το βράδυ της Κυριακής (9/6), ο Νίκος Ανδρουλάκης εξήλθε από το γραφείο του στη Χαριλάου Τρικούπη και προχώρησε στο πρώτο του σχόλιο για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών που βρήκε το κόμμα του τρίτο, σχεδόν δύο μονάδες πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ.

by Times Newsroom

«Ως νέος πολιτικός δεν συμβιβάζομαι με μία τέτοια εξέλιξη. Θα αγωνιστώ η πολιτική να συγκινεί και να δίνει λύσεις, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Υπάρχει μία ισχυρή στροφή στην ακροδεξιά. Πρέπει να μας προβληματίσει. Σε αυτές τις εκλογές η ΝΔ έχει υποστεί βαριά ήττα, αποδοκιμάστηκε η περιφρόνηση που δείχνει σε θέματα όπως το στεγαστικό, η υγεία. Τιμωρήθηκε η ασυδοσία της.

Δικό μας χρέος είναι να συνεχίσουμε την αξιόπιστη αντιπολίτευση. Θα πάρω όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες με όλες τις προοδευτικές δυνάμεις της κοινωνίας. Το ΠΑΣΟΚ, η παράταξή μας επέλεξε να δώσει με συνέπεια τη μάχη, έχοντας πάντα την πολιτική στο επίκεντρο.

Εχουμε χρέος να ανατρέψουμε την ασυμμετρία που υπάρχει στα μεγάλα αστικά κέντρα».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com