Ανεβαίνει η στάθμη του νερού στη λίμνη Κάρλα του Βόλου

Σε εξέλιξη ακόμη το πλημμυρικό φαινόμενο

by Times Newsroom

Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, δεδομένου ότι το πλημμυρικό φαινόμενο είναι σε εξέλιξη, σημείωσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Φρόσω Παύλου, από τη λίμνη Κάρλα και μεταφέροντας εικόνες από το σημείο υπογράμμισε πως «αν δεν υποχωρήσουν τα νερά και συνεχίσουν να έρχονται νερά από τον Πηνειό, δεν βρουν δηλαδή σε κάποιο άλλο σημείο εκτόνωση, μπορεί να έχουμε νέο πλημμυρικό φαινόμενο» και τόνισε πως συνεχίζει να ανεβαίνει η στάθμη, γι αυτό και το παρακολουθούν οι Αρμόδιοι φορείς.

Μεταφέροντας το ρεπορτάζ και δηλώσεις του δημάρχου του Ρήγα Φεραίου σημείωσε ότι «έρχεται αλλά όχι με την ένταση που αρχικά υποστηρίχθηκε ότι έρχεται».

Τέλος σημείωσε πως στον δήμο Ρήγα Φεραίου έγιναν οι απαραίτητες αναλύσεις στην ποιότητα του νερού και το νερό μπορούν να το καταναλώνουν οι κάτοικοι του Στεφανοβικείου και του Ριζομύλου,

Επιπλέον για την κατάσταση που επικρατεί στον Βόλο σημείωσε πως βοθρολύματα σε διάφορα σημεία πέφτουν μέσα στην πόλη του Βόλου, σε διάφορα σημεία, σε σπίτια, σε επιχειρήσεις, στον δρόμο τονίζοντας πως «με δεδομένο ότι δεν υπάρχει νερό, η λάσπη παραμένει και η υγειονομική βόμβα πολλαπλασιάζεται. Είναι πραγματικά ζωτικής σημασίας να επιλυθεί αυτό το ζήτημα, να ελεγχθεί η κατάσταση στον Βόλο».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή