Άννα Παναγιωτοπούλου: Οι τηλεοπτικοί ρόλοι που άφησαν εποχή – Από τη «Μαντάμ Σουσού» στη «Χριστίνα Μαρκάτου»

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου της ηθοποιού Άννας Παναγιωτοπούλου σε ηλικία 76 ετών.

by Times Newsroom

Η αγαπημένη ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή μέσω της συμμετοχής της σε τηλεοπτικές σειρές, αρχικά στη κρατική και στη συνέχεια στην ιδιωτική τηλεόραση.

Σταθμός της τηλεοπτικής της καριέρας (και προσωπικό της ”φαβορί”), θεωρείται η ενσάρκωση της «Μαντάμ Σουσού» στην ομότιτλη διασκευή του μυθιστορήματος του Δημήτρη Ψαθά τη σεζόν 1986-87 (μαζί με τους Θανάση Παπαγεωργίου, Άγγελο Αντωνόπουλο, Νατάσα Ασίκη κ.ά.).

Τεράστια επιτυχία σημείωσαν επίσης οι σειρές: Οι τρεις Χάριτες (στο πλευρό των Μίνας Αδαμάκη, Νένας Μεντή, Άννας Κυριακού) και Ντόλτσε Βίτα (μαζί με Κατιάνα Μπαλανίκα, Μαρία Καβογιάννη, Μαρία Φωκά, Θανάση Ευθυμιάδη, Κατερίνα Ζιώγου, Παύλο Ορκόπουλο, Γαλήνη Τσεβά κ.ά.), που θεωρούνται «κλασικές»’.

Την τηλεοπτική σεζόν 2003-2004, συμπαρουσίαζε μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, τον Χρήστο Ευθυμίου, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο, τον Κλέονα Γρηγοριάδη και την Ματθίλδη Μαγγίρα, το τηλεπαιχνίδι Το show των εκατομμυρίων, το οποίο έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2003 από το MEGA.

Στην τηλεόραση είχε εμφανιστεί στις σειρές «Safe Sex»,  «Το κλάμα βγήκε απ’ τον παράδεισο», «Οξυγόνο Αυστηρώς Κατάλληλο»,  «Αγρίμια», «Ελληνικό διήγημα», «Μαντάμ Σουσού», «Φρουτοπία»,  «Επιθεώρηση, επιθεώρηση», «Οι τρεις Χάριτες», « Χάι Ροκ»,  «Η Ελίζα και οι άλλοι»,  «Ροζαλία ένα μπεστ σέλερ»,  «Ντόλτσε Βίτα», «Το δις εξαμαρτείν», «Μονάχους Μονάχους», «Δεσποινίς Μαργαρίτα»,  «Μικρές Αμαρτίες», «Πάτρα-Βενετία», «Η Νταντά Φάε τη σοκολάτα σου», «Σ’ αγαπώ για πάντα», «Επτά Θανάσιμες Πεθερές» και «Το Κόκκινο Δωμάτιο».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com