«Αντιδιαστολές», ατομική έκθεση του Νίκου Καψιάνη στην Blank Wall Gallery

by Times Newsroom

Η Blank Wall Gallery παρουσιάζει έργα του συγγραφέα και φωτογράφου Νίκου Καψιάνη, με 6 φωτογραφίες της συζύγου του Λεμονιάς Τσαπλαρή.

Ο Νίκος Καψιάνης έχει σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Εκτός από το επάγγελμά του συγγράφει και ασχολείται με τη φωτογραφία. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών και του Φιλολογικού Ομίλου Ελλάδος. Πέραν από τις δικές του ποιητικές συλλογές έχει επίσης συγγράψει ποιήματα και κείμενα για ομαδικές συλλογές και τεύχη. Είναι υπεύθυνος του τμήματος φωτογραφίας του Φιλολογικού Ομίλου Ελλάδος, ενώ φωτογραφίες του έχουν δημοσιευθεί σε διάφορους ιστότοπους και έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζει στην έκθεση «Αντιδιαστολές» είναι ένα πάντρεμα διαφόρων στιγμών και ερεθισμάτων που απαρτίζουν ένα σύνολο παραστάσεων. Το σήμερα βαδίζει πλάι στο χθες, το φως και η σκιά εναλλάσσονται και δημιουργούν μορφές και σχήματα.

Η ΑΛΑΓΟΝΙΑ, αφιέρωμα στον εμφύλιο πόλεμο καταλαμβάνει ένα τοίχο της έκθεσης, αλλά αποτελεί και το θέμα της τέταρτης ποιητικής συλλογής του Νίκου Καψιάνη, παρουσίαση της οποίας θα γίνει στη Blank Wall Gallery το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 19:30.

Θα χαρούμε να σας δούμε στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής, αλλά και όλες τις υπόλοιπες ημέρες που θα είναι ανοιχτή η έκθεση για το κοινό.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  • Τοποθεσία: Blank Wall Gallery, Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη
  • Εγκαίνια έκθεσης: Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 19:00
  • Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, 17:30
  • Διάρκεια έκθεσης: Από 8 Δεκεμβρίου έως 13 Δεκεμβρίου 2023
  • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Τρίτη, Τετάρτη – Παρασκευή: 17:30 – 21:30, Σάββατο: 19:00 – 22:30
  • Είσοδος Ελεύθερη
  • Πληροφορίες: blankwallgallery.com,  [email protected], [p]+30.211.4052.138 , [m]+30.694.7725.521

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com