Άρης Καμπανός: Στο πλευρό του Α. Τζιτζικώστα στις περιφερειακές εκλογές ο πατέρας του Άλκη

Υποψήφιος στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές στον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα θα είναι ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, Άρης.

by Times Newsroom

Σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN μίλησε για την υποψηφιότητά του αλλά και για την οπαδική βία, αναφέροντας ως στόχο του «να βάλουμε μυαλό στην ελληνική κοινωνία».

«Θεωρώ ότι έχω πράξει αυτό που πίστευα και πιστεύω ότι κάνω σωστά, σε έναν αγώνα κατά της βίας. Έκανα το αυτονόητο γιατί ουσιαστικά αυτή την οπαδική βία τα τελευταία χρόνια την βιώνουμε σε πολλές φάσεις και πρέπει να συστρατευτούμε όλοι μας ενάντια σε αυτό που έχει γίνει μάστιγα σε αυτή την κοινωνία. Να συστρατευτούμε όλοι μας ενάντια σε αυτό που έχει γίνει μάστιγα».

Για την οπαδική βία: «Πρέπει η πολιτεία, οι παράγοντες, οι φίλαθλοι που αγαπάνε την ομάδα τους, οι δημοσιογράφοι, όλοι. Να σκύψουμε στο πρόβλημα και να γιατρέψουμε το κακό απόστημα του ποδοσφαίρου. Ο αθλητισμός ενώνει και δεν σκοτώνει».

Για το φιλικό που δεν έγινε μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι στο μέλλον θα γίνει, θα ήθελα να παρευρεθώ και να είμαι αγκαλιασμένος με τους υγιείς φιλάθλους του Άρη και του ΠΑΟΚ. Να αποδείξουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι κομμάτι του αθλητισμού που ενώνει»

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com