Ασύλληπτη δολοφονία στις ΗΠΑ: Γιος σκότωσε τον πατέρα του μετά από τσακωμό και διαμέλισε τη σορό με το βοήθεια της μητέρας του

Μετά τη δολοφονία, ο 32χρονο Τσέις φέρεται να πήρε τρεις ανθρώπους όμηρους

by Times Newsroom

Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο έγκλημα βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας οι πυροσβέστες που έφτασαν σε σπίτι στην Αριζόνα των ΗΠΑ, όταν πληροφορήθηκαν για φωτιά σε κήπο και βρήκαν τα υπολείμματα ενός ανθρώπινου σώματος σε μεταλλικό βαρέλι. Η ανθρωποκτονία αποκαλύφθηκε λίγο πριν τη 01:45 όταν πυροσβέστες έφτασαν σε σπίτι στη λεωφόρο 200 N. Brown Ave.

Οι πυροσβέστες είδαν έναν άνδρα να τρέχει, του φώναξαν να σταματήσει αλλά τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. «Οι πυροσβέστες φώναξαν να σταματήσει και να επιστρέψει, αλλά εκείνος συνέχισε να φεύγει από την περιοχή», ανέφεραν οι αστυνομικοί.

Τριάντα λεπτά αργότερα η φρίκη άρχισε να εκτυλίσσεται όταν η τοπική αστυνομία έλαβε κλήση από τον 32χρονο Κρίστοφερ Τσέις, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε, διαμέλισε και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σώμα του πατέρα του. Μετά τη δολοφονία, ο Τσέις φέρεται να πήρε τρεις ανθρώπους όμηρους, μια 57χρονη, έναν 68χρονο και έναν 41χρονο από τους οποίους είχε ζητήσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου τους για να γλιτώσει τη σύλληψη προτού τελικά τηλεφωνήσει στο 911 και παραδοθεί στην αστυνομία, ανέφερε το αστυνομικό τμήμα της Casa Grande.

Ευτυχώς η ομηρία έληξε αναίμακτα με αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον 32χρονο. Όπως προέκυψε αφορμή για την άγρια δολοφονία αποτέλεσε καβγάς που είχε με τον 57χρονο πατέρα του, Τόμας.

Σύμφωνα με την εικόνα που έχουν σχηματίσει οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, ο 32χρονος πυροβόλησε τον πατέρα του. Στη συνέχεια, δε, με τη βοήθεια της 56χρονης μητέρας του διαμέλισαν το πτώμα, το έβαλαν στο μεταλλικό βαρέλι και του έβαλαν φωτιά, μεταδίδει η New York Post.

Ο 32χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία, βεβήλωση σορού, απαγωγή, επίθεση, ληστεία και παραποίηση στοιχείων ενώ η μητέρα του κρατείται για συνέργεια στην προσπάθεια να κρυφτεί ο φόνος. Ο γιος κρατείται χωρίς εγγύηση ενώ για τη μητέρα του ορίστηκε εγγύηση 500.000 δολαρίων. Οι δύο τους αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου την 1η Αυγούστου.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com