Αυγή: Τέλος η πρόσβαση στο site για τους εργαζομένους- Πανό έξω από τα γραφεία

Στο πανό που κρέμασαν οι εργαζόμενοι της εφημερίδας Αυγή αναφέρουν « Όχι στο κλείσιμο, 72 χρόνια καθημερινά στη μάχη της ενημέρωσης»

by Times Newsroom

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εργαζόμενοι δεν έχουν πλέον πρόσβαση στην ιστοσελίδα ενώ στο ψηφιακό τους πρωτοσέλιδο αναφέρουν: «Απεργούμε για να μείνει η Αυγή ανοιχτή».

Σύμφωνα με το Orange Press Academy, που επικαλείται τη συνέλευση εργαζομένων στην Αυγή, κατά το διάστημα της απεργιακής τους κινητοποίησης είχαν προγραμματίσει να χρησιμοποιούν το σάιτ της εφημερίδας, avgi.gr, προκειμένου να αναρτούν κείμενα για την ιστορία της εφημερίδας, τις τρέχουσες εξελίξεις, και για τα αιτήματά τους -με το βασικότερο εξ αυτών να είναι η επανέκδοση του ημερήσιου φύλλου της εφημερίδας.

Παρά ταύτα, χθες η διοίκηση διέκοψε την πρόσβασή τους στην ιστοσελίδα και στα social media της «Αυγής», με συνέπεια να μην μπορούν να «σηκώσουν» τα κείμενα που είχαν ετοιμάσει. Οι εργαζόμενοι και η ΕΣΗΕΑ ζητούν να γίνει άμεσα συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη και τη Γραμματέα της ΚΕ του κόμματος Ράνια Σβίγκου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com