Χάρης Δούκας : Και δήμαρχος και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ;

Στο ΠΑΣΟΚ, τρεις ημέρες πριν από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, ο πιθανός υποψήφιος για την αρχηγία Μανόλης Χριστοδουλάκης, με μία ανάρτηση «Χάρη, πάμε;», εξέφρασε τη στήριξή του στον Χάρη Δούκα, ενώ ο δήμαρχος Αθηναίων με την απάντησή του «Μανώλη, πάμε» επί της ουσίας προανήγγειλε την υποψηφιότητά του, την οποία αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα ή αύριο.

by Times Newsroom

Ο δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος στο πλαίσιο συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου απάντησε σε ερώτηση του Νίκου Σοφιανού ότι πρόθεσή του είναι να παραμείνει δήμαρχος ακόμα και αν διεκδικήσει την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ και εκλεγεί, αναμένεται να προτείνει σήμερα και επισήμως να διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στις 3 και 10 Νοεμβρίου. Συνεργάτες του λένε ότι στόχος του είναι μία ενωτική συνεδρίαση την Κυριακή, η οποία θα καταλήξει σε έναν οδικό χάρτη για τα επόμενα βήματα του ΠΑΣΟΚ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υποψηφιότητα ετοιμάζεται να ανακοινώσει και ο Παύλος Γερουλάνος, ενώ η στήριξη Χριστοδουλάκη σε Δούκα έχει πυροδοτήσει ένα σενάριο που δεν επιβεβαιώνεται, σύμφωνα με το οποίο υπάρχει συμφωνία μεταξύ Δούκα και Χριστοδουλάκη ώστε αν εκλεγεί ο πρώτος στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην γραμματέας να είναι ο νέος επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, αφού ο δήμαρχος της Αθήνας δεν είναι βουλευτής.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com