Λεφτά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητά ο Κασσελάκης για να πληρωθούν οι δημοσιογράφοι της Αυγής

Συνδρομή μέσω έκτακτης εισφοράς από τους βουλευτές και τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και όλα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, ζητά ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, ώστε να καλυφθούν τα έξοδα των κομματικών ΜΜΕ.

by Times Newsroom

Μετά και από τις εξελίξεις στην εφημερίδα «Αυγή», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την αρχή ανακοινώνοντας ότι προχωρά σε δωρεά 20.000 ευρώ, καλώντας τα στελέχη του κόμματος να προχωρήσουν κι εκείνοι στη δική τους συνδρομή.

Με επιστολή που εστάλη χθες από την οικονομική υπηρεσία της Κουμουνδούρου ζητείται η οικονομική στήριξη είτε με δωρεά είτε με σύναψη δανείου για να καλυφθούν έξοδα ύψους 375.146 ευρώ.

Η επιστολή αναφέρει:

«Σύντροφοι, συντρόφισσες

Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Κόμμα μας επιτάσσουν τη μέγιστη δυνατή οικονομική συμβολή όλων μας. Σας παρακαλούμε να συνδράμετε είτε με δωρεά (donation.syriza.gr), είτε με σύναψη δανείου (κατόπιν επικοινωνίας με το λογιστήριο) προκειμένου να καλυφθούν οι υποχρεώσεις μηνός Ιουνίου για τα Μέσα του Κόμματος, συνολικού ύψους 375.146 ευρώ (ήτοι 199.197 ΑΥΓΗ, 175.949 ΚΟΚΚΙΝΟ).

Με εκτίμηση, η οικονομική διεύθυνση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες, εστάλη και δεύτερη επιστολή, με παραλήπτες τους εργαζόμενους με την οποία ενημερώνονται ότι θα υπάρξει καθυστέρηση στην καταβολή του μισθού του Ιουνίου.

Χθες ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει δωρεά για τη στήριξη του κόμματος και όπως είπε ο ίδιος θα δώσει το παράδειγμα δωρίζοντας το μάξιμουμ ποσό που επιτρέπεται, δηλαδή 20.000 ευρώ.

Όσον αφορά τους εργαζόμενους στην Αυγή, είπε ότι κατανοεί την ανησυχία τους και ότι τους προσφέρθηκε να αναλάβουν οι ίδιοι το φύλλο, αλλά «δεν εισακούστηκε».

Υπενθύμισε, δε, ότι την απόφαση για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου την είχε λάβει η ΠΓ του κόμματος πριν την εκλογή του, αλλά ο προκάτοχος του δεν την εφάρμοσε.

Αναφερόμενος στο θέμα, ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ ότι «η απόφαση για τη βιωσιμότητα της Αυγής είχε παρθεί πολύ νωρίτερα».

Σχετικά με τη συζήτηση που έχει ανοίξει στον ΣΥΡΙΖΑ για τα οικονομικά του κόμματος τόνισε ότι «το αδιέξοδο στο ΣΥΡΙΖΑ είναι γιατί έχουμε πλέον μικρότερη χρηματοδότηση».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com