«Concert Tango» – Μουσική παράσταση στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

by Times Newsroom

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 (ώρα 21:00) τη μουσική παράσταση «Concert Tango», στο Μουσείο Αργυροτεχνίας, στα Ιωάννινα.

Το quinteto TANGartO, που έχει συνδέσει το όνομά του µε την ερμηνεία και το αυθεντικό αίσθημα των Αργεντίνικων Tangos, θα παρουσιάσει στο κοινό ένα πλούσιο πρόγραμμα με έργα από το Nuevo Tango του Astor Piazzolla, αλλά και διάσημα αργεντίνικα tangos των Carlos Gardel, Osvaldo Pugliese, F. Canaro, Mariano Mores, Villoldo, Juan de Dios Filiberto, Geraldo Matos Rodriquez, Lalo Shifrin, σε αυθεντικές και ευφάνταστες ενορχηστρώσεις.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Λευτέρης Γρίβας (μπαντονεόν), Γιώργος Παναγιωτόπουλος (βιολί), Θωμάς Κοντογεώργης (πιάνο), Αλέξανδρος Δεσποτίδης (κιθάρα), Xάρης Παζαρούλας (κοντραμπάσο).
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Θωμάς Κοντογεώργης

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 26510 64065 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00)

ΠΙΟΠ | Μουσείο Αργυροτεχνίας
Ακρόπολη Ιτς Καλέ, Κάστρο Ιωαννίνων
Τ: 2651064065 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com