Διαδηλωτής έλουσε με γκλίτερ τον ηγέτη του βρετανικού Εργατικού Κόμματος – «Διακυβεύεται το μέλλον μας»

Ερωτηματικά δημιουργούνται για την οργάνωση που βρίσκεται από πίσω

by Times Newsroom

Αναστάτωση δημιούργησε στο συνέδριο του Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας ένας διαδηλωτής, γιατί πέρασε ανενόχλητος την ασφάλεια και έλουσε με γκλίτερ τον ηγέτη Κιρ Στάρμερ που είχε ανέβει στο βήμα και μιλούσε.

Σύμφωνα με τον independent.co.uk, το περιστατικό σημειώθηκε στο Λίβερπουλ που γίνεται το συνέδριο και ο διαδηλωτής ονομάζεται Yaz Ashmawi. Μάλιστα, τη στιγμή που έριχνε γκλίτερ, φώναζε «βρισκόμαστε σε κρίση, η πολιτική χρειάζεται αναβάθμιση. Διακυβεύεται το μέλλον μας».

Με βάση το δημοσίευμα, το περιστατικό έχει εγείρει μια σειρά από ερωτήματα, με το πρώτο να αφορά την ασφάλεια του Κιρ Στάρμερ, η οποία δεν αντιλήφθηκε τον άντρα που ανέβαινε στη σκηνή, ενώ άργησε και να τον απομακρύνει.

Ύστερα, το δεύτερο ερώτημα αφορά την οργάνωση People Demand Democracy, στην οποία είναι μέλος ο Yaz Ashmawi. Η οργάνωση δημιούργησε λογαριασμό στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter) λίγο πριν το περιστατικό και έχει μόνο πέντε ακολούθους.

Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι η παρέμβαση έγινε για λόγους διαφήμισης, ενώ άλλοι θεωρούν ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com