Δήμος Αθηναίων: Νέος πρόεδρος του ΔΣ ο Μανόλης Βελεγράκης

Ο Μανόλης Βελεγράκης είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων. Ο κ. Βελεγράκης προτάθηκε από την παράταξη του νέου δημάρχου Χάρη Δούκα και κατά την πρώτη συνεδρίαση του σώματος, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, εξελέγη με απόλυτη πλειοψηφία.

by Times Newsroom

Στην ίδια διαδικασία, όπου προήδρευσε η Ρωξάνη Ευαγγελία Μπέη, ο Χάρης Τεντόμας, που προτάθηκε από την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη, εξελέγη αντιπρόεδρος και η Δέσποινα Αλεβυζάκη, που προτάθηκε από την παράταξη του Κώστα Ζαχαριάδη, εξελέγη γραμματέας.

«Η πόρτα μου θα είναι ανοιχτή για όλους τους δημοτικούς συμβούλους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βελεγράκης αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

«Λευκή» ήταν η ψήφος της Λαϊκής Συσπείρωσης. Όπως τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, αποτελεί πολιτική στάση και όχι αιχμή προς το πρόσωπο του κ. Βελεγράκη. Αποχώρησε η παράταξη του Κώστα Παπαδάκη, καταγγέλλοντας το ισχύον πλαίσιο.

Αμέσως μετά την εκλογή του νέου προεδρείου και με την έναρξη της πρώτης συνεδρίασης, ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, τόνισε: «Θέλουμε πολυφωνία, θέλουμε κριτική αξιολόγηση στο έργο μας, θέλουμε τη συμμετοχή όλων».

Στη συνέχεια, ακολούθησε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της Δημοτικής Επιτροπής.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com