Δρυμιώτης για Τσίπρα: «Μονοψήφιο θα πάρει αν κατέβει και θα γίνει ρεζίλι»

«Δεν υπάρχει περίπτωση να επανέλθει με αξιώσεις»

by Times Newsroom

Ο εκλογικός αναλυτής, Ανδρέας Δρυμιώτης, τοποθετήθηκε την Τετάρτη το πρωί στη συζήτηση που έχει ξεκινήσει γύρω από την πιθανή επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην κεντρική πολιτική σκηνή, εκφράζοντας έντονη αμφιβολία για τις προοπτικές του. Συγκεκριμένα, υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να επανέλθει με αξιώσεις».

Στην ανάλυσή του, ο Α. Δρυμιώτης χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ως «ένα σύμπτωμα μιας εποχής» και υπενθύμισε τη συγκυρία της πολιτικής παρουσίας του, όπου «είχαμε τον Σαμαρά που έλεγε ότι τα Μνημόνια ήταν παραμύθι και μετά ήταν ένας άφθαρτος άχραντος άνθρωπος που έλεγε σας υπόσχομαι να καταργήσω το μνημόνιο. Ποιο παραμύθι να πει σήμερα;».

Επιπλέον, προβλέπει ότι σε περίπτωση που ο Α. Τσίπρας διεκδικήσει εκ νέου την ψήφο του λαού, τα ποσοστά του θα είναι πολύ χαμηλά, ίσως «μονοψήφιο θα πάρει αν κατέβει και θα γίνει ρεζίλι».

Α. Δρυμιώτης: «Δεν υπάρχει περίπτωση να επανέλθει ο Τσίπρας με
αξιώσεις»
02:44

«Ο Τσίπρας έχει “παίξει”, έκανε την παρουσία του τον είδαμε τον γνωρίσαμε, τώρα τον ξέρουμε, δεν θα περπατήσει» τόνισε ο κ. Δρυμιώτης, προσθέτοντας με νόημα την φράση: «ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να κάνε rebrading αλλά αυτό γίνεται μόνο στις οδοντόκρεμες».

Τέλος, με αφορμή την επιστολή που απέστειλε ο πρώην πρωθυπουργός στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σχετικά με τα πρακτικά του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών το 2015, ο κ. Δρυμιώτης σχολίασε: «είναι μνημείο παραπληροφόρησης ότι με το δημοψήφισμα ανακτήσαμε την αξιοπρέπειά μας. Γράφει τα εντελώς αντίθετα».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή