Δυστύχημα στα Τέμπη: Στις 23 Μαρτίου ξεκινάει η δίκη

by Times Newsroom

Στις 23 Μαρτίου 2026 αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, με την ημερομηνία να ορίζεται από τον Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας.

Σε συνέντευξή του, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης στο ΕΡΤnews, τόνισε πως «μόλις ξεκινήσει η δίκη όλα θα έρθουν στο φως. Είναι ενώπιον του ελληνικού λαού όλοι οι πραγματογνώμονες και όλες οι εκθέσεις. Άρα, κανείς δεν έχει το περιθώριο να μπορεί να κρύψει κάτι». Όπως τόνισε ακόμη, «σε αυτά τα δυόμισι χρόνια έχει διεξαχθεί μια υποδειγματική ανάκριση για μια τόσο μεγάλη τραγωδία».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή