Έχασε το μισό του χέρι σε ατύχημα στο σπίτι και φοράει ρεαλιστικό προσθετικό μέλος 12.000 δολαρίων

«Στην αρχή δεν ένιωθα τίποτα, ούτε κατάλαβα κάτι, απλώς κοιτούσα»

by Times Newsroom

Φρικιαστικό ατύχημα είχε ένας άνδρας κατά τη διάρκεια εργασιών στο σπίτι του, γιατί έκοψε το μισό του χέρι και εφόσον ξεπέρασε την περιπέτεια της υγείας του, ξόδεψε 12.000 δολάρια για να αγοράσει ένα ρεαλιστικό προσθετικό μέλος.

Ο 44χρονος σεφ Leo Goodale πριν από τρία χρόνια έκοβε ξύλα με ηλεκτρικό επιτραπέζιο πριόνι, όταν κατά λάθος ακούμπησε στη λεπίδα, με αποτέλεσμα να χάσει τρία δάχτυλα και μεγάλο μέρος από το αριστερό του χέρι.

Σύμφωνα με τη New York Post, φώναξε την τότε αρραβωνιαστικιά του Ellie να καλέσει ασθενοφόρο, με τον ίδιο να αναφέρει πως «στην αρχή δεν ένιωθα τίποτα, ούτε κατάλαβα κάτι, απλώς κοιτούσα. Η αδρεναλίνη πέρασε όμως μετά από λίγα λεπτά και ούρλιαζα».

Σε επτά λεπτά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργείο, όπου κόλλησαν το χέρι. Ωστόσο, η ζημιά ήταν σοβαρή και μετά από τρεις μέρες αφαιρέθηκε, ενώ χρειάστηκε ακόμη τρία χειρουργεία και 12 μήνες για να επανέλθει πλήρως.

Στο μεσοδιάστημα ξόδεψε 40.000 δολάρια σε θεραπείεςέμεινε χωρίς εισόδημα και έβαλε υποθήκη το σπίτι του. «Δεν ήθελα να κυκλοφορώ και ντρεπόμουν για τον ακρωτηριασμό μου. Έψαξα στο διαδίκτυο και βρήκα ένα ρεαλιστικό προσθετικό μέλος που αγόρασα για 12.000 δολάρια. Δεν είναι λειτουργικό, αλλά το ήθελα να αισθητικούς λόγους», είπε ο 44χρονος.

Τελικά, παντρεύτηκε την αγαπημένη του και φόρεσε το προσθετικό μέλος στο γάμο του, ενώ πλέον το βάζει σπάνια, ώστε να μη φθαρεί και αναγκαστεί να πάρει καινούργιο. Παράλληλα, δημοσιεύει βίντεο στο TikTok, όπου φοράει το ψεύτικο χέρι, σε μια προσπάθεια να μαζέψει χρήματα και να ανακάμψει οικονομικά, αφού ξόδεψε όσα χρήματα είχε για να αντιμετωπίσει την περιπέτεια της υγείας του.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com