Έλον Μασκ: Σοκ με τον «κρυφό» λογαριασμό του στο Twitter – Τα tweets που παραξένεψαν το κοινό

Το Διαδίκτυο εκτιμά ότι βρήκε τον δεύτερο λογαριασμό του αφεντικού του Twitter, Έλον Μασκ, και αν αυτό ισχύει, τότε ο πάμπλουτος μεγιστάνας είναι ακόμη πιο περίεργος, απ' ό,τι είχαμε καταλάβει!

by Times Newsroom

Ο υποτιθέμενος μυστικός λογαριασμός του Μασκ στο Twitter έχει μία φωτογραφία του δίχρονου γιου του και το όνομα «Elon Test», δηλαδή «δοκιμαστικός Έλον» ή «το τεστ του Έλον». Πολλοί θεωρούν ότι πρόκειται για λογαριασμό που έφτιαξε ο Μασκ λίγο αφότου αγόρασε το Twitter, ώστε να δοκιμάσει τις δυνατότητές του. Υπενθυμίζεται ότι η εξαγορά της πλατφόρμας από τον μεγιστάνα ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2022, ενώ ο λογαριασμός «Elon Test» φαίνεται να δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς.

Έλον Μασκ

Στον λογαριασμό αυτό, ο Έλον «τουίταρε» λες και ήταν πράγματι ένα μικρό παιδί. Για παράδειγμα, οι χρήστες βρήκαν αναρτήσεις όπου έγραφε: «Επιτέλους θα κλείσω τα 3!». Σε μία άλλη ανάρτηση, απαντώντας σε έναν χρήστη που μιλούσε για νάιτ κλαμπ, ο Έλον έγραφε: «Μακάρι να ήμουν αρκετά μεγάλος για να μπορώ να πάω σε κλαμπ. Ακούγονται πολύ διασκεδαστικά».

Έλον Μασκ

Άλλα tweets ήταν ακόμη πιο περίεργα, με τον «Elon Test» να ρωτά ένα χρήστη εάν του αρέσουν οι…Γιαπωνέζες, ενώ έκανε και retweet διάφορες αναρτήσεις του κανονικού λογαριασμού του Έλον Μασκ, όπως μία σατιρική ανάρτηση, στην οποία ένα υποτιθέμενο βίντεο του Pornhub απεικονίζει τον ιδρυτή της πτωχευμένης FTX, Σαμ Μπάκμαν υπό τον τίτλο «Άνδρας γ..άει 5 εκατομμύρια ανθρώπους ταυτόχρονα». Ο «Elon Test» αναδημοσίευε αυτή την ανάρτηση, ρωτώντας…αθώα: «Είναι κανονικό πορνό αυτό;»

Έλον Μασκ

Πολλοί χρήστες αντέδρασαν με απορία, διαβάζοντας τα tweets του φερόμενου ως «κρυφού» λογαριασμού του Έλον Μασκ, ενώ άλλοι κατέκριναν, μάλιστα, τον μεγιστάνα για το γεγονός ότι χρησιμοποίησε τη φωτογραφία και την ταυτότητα του παιδιού του με αυτό τον τρόπο. «Είναι ανατριχιαστικό», έγραψε ενδεικτικά κάποιος.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com