Ελβετία: Πέντε από τους έξι αγνοούμενους σκιέρ βρέθηκαν νεκροί

Οι πέντε από τους έξι ελβετούς σκιέρ που αγνοούνταν από προχθές Σάββατο στις ελβετικές Άλπεις εντοπίστηκαν νεκροί, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία στο καντόνι Βαλέ (νοτιοδυτικά), η οποία συνεχίζει τις έρευνες για να βρεθεί και ο έκτος.

by Times Newsroom

Ενώ οι άσχημες μετεωρολογικές συνθήκες είχαν περιπλέξει την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, ομάδα μπόρεσε εντέλει να προχωρήσει και «βρήκε τα πτώματα των πέντε από τους έξι ανθρώπους που αγνοούνταν», σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ελβετία: Πότε χάθηκαν τα ίχνη των σκιέρ

Η αστυνομία στο καντόνι Βαλέ της Ελβετίας πραγματοποίησε έρευνες αναζητώντας έξι ανθρώπους, που αγνοούνταν αφότου αναχώρησαν από την πόλη Τσερμάτ στις Άλπεις, για να κάνουν ορειβατικό σκι.

Τα ίχνη των σκιέρ χάθηκαν κοντά στο όρος Τετ Μπλανς το Σάββατο , στο μονοπάτι Τσερμάτ- Αρόλα, κοντά στο όρος Μάτερχορν, που εκτείνεται μεταξύ των συνόρων Ελβετίας – Ιταλίας, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία. «Οι καιρικές συνθήκες είναι αυτή τη στιγμή πολύ άσχημες, γεγονός που καθιστά τις επιχειρήσεις των ομάδων έκτακτης ανάγκης πολύ δύσκολες», επισήμαναν οι Ελβετικές Αρχές, χωρίς να είχαν δώσει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τους έξι αγνοούμενους σκιέρ.

Η πόλη Τσερμάτ είναι ένα δημοφιλές χιονοδρομικό θέρετρο και προσελκύει τουρίστες από ολόκληρο τον κόσμο.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com