Τι συμβαίνει με την πολυπόθητη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον- Γιατί την απέσυραν τα πρακτορεία – Τα επίμαχα σημεία

Μυστήριο επικρατεί γύρω από την επίσημη πρώτη φωτογραφία της πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλετον, που δόθηκε στη δημοσιότητα, μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

by Times Newsroom

Μετά την αναδημοσίευσή της, ανακλήθηκε από τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία Associated Press, το Agence France-Presse και το Reuters, τα οποία είπαν πως η φωτογραφία είναι «πειραγμένη».

Η φωτογραφία, η πρώτη εξουσιοδοτημένη από το παλάτι κυκλοφόρησε με αφορμή τη παγκόσμια ημέρα της γυναίκας στο Ηνωμένο βασίλειο και δείχνει την πριγκίπισσα της Ουαλίας με τα τρία της παιδιά και λέγεται από τραβήχτηκε από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

«Σε πιο προσεκτική εξέταση, φαίνεται ότι η πηγή έχει πειράξει την εικόνα», ανέφερε η ανακοίνωση του AP. Ένας εκπρόσωπος του AP είπε στην Telegraph: «Η φωτογραφία δείχνει μια ασυνέπεια στην ευθυγράμμιση του αριστερού χεριού της πριγκίπισσας Σάρλοτ».

«Υποχρεωτική απόσυρση. Λόγω θέματος που προέκυψε από τον εκδότη, η φωτογραφία από τον πρίγκιπα της Ουαλίας αποσύρεται και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά. Παρακαλώ αφαιρέστε την από παντού» ανέφερε από την πλευρά του το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

Το Reuters ανέφερε σε δήλωση ότι απέσυρε την εικόνα μετά από ανασκόπηση μετά τη δημοσίευση. «Εξετάζουμε το θέμα», είπε ένας εκπρόσωπος.

Τα επίμαχα σημεία

Χρήστες των social media υποστηρίζουν ότι έχουν εντοπίσει και άλλα περίεργα σημεία όπως το φερμουάρ της Κέιτ, τα μαλλιά της πριγκίπισσας Σάρλοτ αλλά και τη φούστα της.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com