«ένα απόγευμα στην όπερα» – Μουσική παράσταση από το ΠΙΟΠ

by Times Newsroom

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου και με αφορμή το έτος Μαρίας Κάλλας, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει τη μουσική παράσταση «ένα απόγευμα στην όπερα», την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 (ώρα 18:30), στο κτήριο του Ιδρύματος, στον Ταύρο.

Η διαδραστική παράσταση από την ομάδα A tempo, ένα κουαρτέτο κλασσικών τραγουδιστών και έναν πιανίστα, απευθύνεται σε παιδιά, ηλικίας 7-13 ετών.

Ποιος είναι ο ρόλος του μαέστρου στην όπερα; Ποιος είναι στ’ αλήθεια ο πρωταγωνιστής; Τι είναι το λιμπρέτο; Όλα τα παραπάνω ερωτήματα θα βρουν απάντηση στην παράσταση που στόχο έχει να εξοικειώσει τους μικρούς θεατές με την όπερα και την τέχνη του μουσικού θεάτρου.

Συντελεστές

Σύλληψη-Συγγραφή θεατρικού: Σοφία ΜάλαμαΗλίας Καπάνταης
Σκηνοθετική επιμέλεια: Σοφία Πάσχου
Σοπράνο Άννυ Φασέα, μέτζο σοπράνο Σοφία Μάλαμα, τενόρος Αλέξανδρος Σταυρόπουλος, μπάσος Ηλίας Καπάνταης, πιάνο-μαέστρος Πάνος Λουμάκης

Η είσοδος στην παράσταση είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ, στο τηλέφωνο 210 3418051 (Δευτ.-Παρ. 10.00-17:00).

ΠΙΟΠ | Ιστορικό Αρχείο
Δωρίδος 2 & Λεωφόρος Ειρήνης 14, 17778, Ταύρος
Τ.: 210 3418051 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com