«Η μονομαχία των δύο ληστών» – Παράσταση Θεάτρου Σκιών και εργαστήρι στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας

by Times Newsroom

Με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει την παράσταση Θεάτρου Σκιών «Η μονομαχία των δύο ληστών», για οικογένειες με παιδιά, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 (ώρα 19:00), στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο Τήνου.

Ο Καραγκιόζης ζωντανεύει στον μπερντέ από το εργαστήρι σκιών Κούζαρος και ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων μπλέκεται σε ιστορίες και μύθους του 1821. Όταν ο Τούρκος Πασάς οργανώνει ξιφομαχικούς αγώνες με έναν δεινό ξιφομάχο, τον Μαύρο της Ανατολής, ο Καραγκιόζης και η παρέα του δεν μένουν αμέτοχοι και διεκδικούν το έπαθλο…

Πριν την παράσταση, ο καραγκιοζοπαίχτης Αναστάσιος Κούζαρος θα παρουσιάσει συνοπτικά την ιστορία του Θεάτρου Σκιών, ενώ μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε εργαστήρι κατασκευής φιγούρας (ώρα 18:00).

Η είσοδος στην παράσταση είναι δωρεάν.
Για το εργαστήρι απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22830 31290 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

ΠΙΟΠ | Μουσείο Μαρμαροτεχνίας
Πύργος, Πάνορμος Τήνου 842 01
Τ: 22830 31290 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com