Επεισόδιο με την Ιταλίδα πρωθυπουργό στην Αλβανία: Φτιάχνεις νέο ‘Γκουαντάναμο’!

Ο Ιταλός βουλευτής του αντιπολιτευόμενου κόμματος «+EUROPA — Più Europa», Ρικάρντο Μάτζι /Riccardo Maggi, επέλεξε να διαμαρτυρηθεί με τον δικό του τρόπο για τη συμφωνία Αλβανίας-Ιταλίας για τους μετανάστες.

by Times Newsroom

Ενώ διεξαγόταν η συνέντευξη Τύπου μεταξύ του πρωθυπουργού Έντι Ράμα και της Ιταλίδας ομολόγου της Τζόρτζια Μελόνι στο Σεντζίν της Αλβανίας, σημειώθηκε ένα επεισόδιο, σχολιάζουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Ιταλός βουλευτής του αντιπολιτευόμενου κόμματος «+EUROPA — Più Europa», Ρικάρντο Μάτζι /Riccardo Maggi, επέλεξε να διαμαρτυρηθεί με τον δικό του τρόπο για τη συμφωνία Αλβανίας-Ιταλίας για τους μετανάστες.

Ο Ιταλός βουλευτής κρατούσε στο χέρι του ένα πλακάτ που έγραφε «Όχι στο ιταλικό Γκουαντάναμο», αφού ακόμη και στην Ιταλία η αντιπολίτευση της χώρας θεωρεί το στρατόπεδο μεταναστών ως φυλακή του Γκουαντάναμο, σημειώνει η Gazeta Shqiptare.

Το περιστατικό συνεχίστηκε και μετά το τέλος του συνεδρίου, όπου ο βουλευτής αντιμετώπισε την πρωθυπουργό Μελόνι, όπου υπήρξε και συζήτηση. Απέδωσε ευθύνες στη Μελόνι, λέγοντας ότι δεν έχει ενημερώσει κανέναν πώς θα λειτουργήσει το κέντρο μετανάστευσης στη βόρεια Αλβανία.

«Είναι ευρωπαϊκή και ιταλική νομοθεσία που φέραμε εδώ, αλλά δεν θέλατε το ‘Più Europa; Φέραμε την ευρωπαϊκή νομοθεσία εδώ»,  απάντησε η Μελόνι.

Η συζήτηση μεταξύ πρωθυπουργού Μελόνι και βουλευτή Μάτζι

Μάτζι:  Κάνατε το θύμα για περίπου μια ώρα, χωρίς να εξηγήσετε πώς θα λειτουργούσε αυτό το κέντρο!

Μελόνι:  Παρακαλώ φύγετε ( φωνάζει τους Φύλακες)

Μάτζι:  Αν συμβαίνει αυτό σε έναν βουλευτή μπροστά στις κάμερες, μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνει με τους μοναχικούς που θα είναι κλεισμένοι εδώ μέσα.

Μελόνι:  Είναι ευρωπαϊκή και ιταλική νομοθεσία που φέραμε εδώ, αφού δεν το θέλατε (στην Ιταλία) το Piu Europa. Φέραμε εδώ την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Μάτζι: Ντροπή σου! Ξοδεύετε 1 δισεκατομμύριο δολάρια για να δημιουργήσετε ένα εκλογικό hotspot!

The Hellenic Information Team

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com