Επιστολή του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου για την ισότητα στον γάμο

Ο Σύλλογος δηλώνει ότι το ενδεχόμενο τεκνοθεσίας από ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια είναι τρομακτικό, καθώς και ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι αντίθετη

by Times Newsroom

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων έστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εκφράζοντας την αντίθεσή του στη ψήφιση της ισότητας στον γάμο.

Στην επιστολή, ο Σύλλογος δηλώνει ότι το ενδεχόμενο τεκνοθεσίας από ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια είναι τρομακτικό, καθώς και ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι αντίθετη.

«Αυτή η εκδοχή μας τρομάζει και μας οργίζει ως κάτι αδιανόητο για τα Ελληνικά ήθη και δεν θα μπούμε καθόλου σε διάλογο περί αυτού»

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:

«ΠΡΟΣ Αξιότιμο κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη

Πρωθυπουργό Ελλάδος

ΚΟΙΝ 1) Αξιότιμους κ.κ. Βουλευτές Ν.Αιτ/νιας

2) Μ.Μ.Ε

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Διαβάσαμε στο τύπο ότι προτίθεσθε να φέρετε προς ψήφιση στη Βουλή νομοσχέδιο για το γάμο μεταξύ των ομοφυλοφίλων.

Δεν γνωρίζουμε αν είναι αληθή αυτά τα δημοσιεύματα ωστόσο όμως γράφτηκε και μέχρι σήμερα δεν διαβάσαμε πουθενά κάποια διάψευση.

Ως εκ τούτου είμαστε υποχρεωμένοι διερμηνεύοντας τα αισθήματα των 5765 οικογενειών μελών του Συλλόγου μας να σας εκφράσουμε την πλήρη και κάθετη αντίθεσή μας για την πρόθεσή σας να ψηφίσετε έναν τέτοιο νόμο, που αντιβαίνει στους ηθικούς και φυσικούς νόμους.

Πιστεύουμε ότι δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσουμε για τη θέση μας αυτή, ωστόσο θέλουμε να επισημάνουμε ότι σ΄ όλο το ζωικό βασίλειο η φύση λειτουργεί με συγκεκριμένο τρόπο για την διαιώνιση του κάθε είδους. Επί πλέον οι ηθικοί νόμοι καθορίζουν με ακρίβεια τη συντροφική σχέση των δύο φύλλων χωρίς την παραμικρή αμφισβήτηση , καθότι νομοθέτης είναι ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ.

Εξάλλου εξ όσων δυνάμεθα να γνωρίζουμε δεν ετέθη ποτέ εις γνώση και έγκριση του Ελληνικού Λαού ένα τέτοιο παμμέγιστο θέμα , ώστε να αποφασίσει σχετικώς ο ίδιος ο κυρίαρχος Ελληνικός Λαός , ο οποίος κατά την ακροτελεύτρια διάταξη του ισχύοντος Συντάγματος είναι ο υπέρτατος θεματοφύλακας των θεσμών, όπως είναι και ο θεσμός της οικογένειας και του γάμου, όπως τον υπαγορεύει η βιολογία και τον καθιέρωσε η Ελληνορθόδοξη αγωγή και παιδεία του Έθνους μας.

Κλείνοντας ούτε καν λόγο επιθυμούμε να κάνουμε για την υιοθέτηση παιδιών από ομοφυλόφιλους. Αυτή η εκδοχή μας τρομάζει και μας οργίζει ως κάτι αδιανόητο για τα Ελληνικά ήθη και δεν θα μπούμε καθόλου σε διάλογο περί αυτού.

Ελπίζουμε να ακούσετε τη φωνή της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού που καθόλου δεν συμφωνεί με την ψήφιση ενός τέτοιου νόμου καθότι έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη Χριστιανική μας πίστη και τις πατροπαράδοτες παραδόσεις μας.

Διατελούμε μετά πάσης τιμής

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημήτριος Ντάουλας

Νικόλοας Γυφτάκης».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com