Επίθεση Ακσενέρ σε Ερντογάν: «Καταψηφίστε την αδερφή ψυχή του… Κιμ Γιονγκ Ουν»

Η πρόεδρος του Καλού κόμματος, Μεράλ Ακσενέρ, ανεβάζει το πολιτικό θερμόμετρο στην Τουρκία ενόψει των εκλογών της 14ης Μαΐου συγκρίνοντας τον νυν πρόεδρο της γειτονικής χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τον δικτάτορα της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

by Times Newsroom

«Στις επικείμενες εκλογές θα πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα στην… αδερφή ψυχή του Κιμ Γιονγκ και στον υποψήφιο της Συμμαχίας μας. Θα πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα σε μια Τουρκία που μιμείται τη Βόρεια Κορέα και μια Τουρκία που απολαμβάνει δημοκρατία στα ευρωπαϊκά πρότυπα. Θα κάνετε μια επιλογή ανάμεσα σε αυτούς που ακολουθούν τα βήματα του Κιμ Γιονγκ και σε αυτούς που ακολουθούν την κατεύθυνση του Ατατούρκ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι σχέσεις Ακσενέρ – Ερντογάν είναι τεταμένες μετά την ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε την Τετάρτη στα γραφεία του Καλού Κόμματος με την Ακσενέρ να «δείχνει» ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης τον Τούρκο πρόεδρο.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com