Εργαστήρια αφήγησης για ενήλικες από το ΠΙΟΠ

by Times Newsroom

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει δύο αυτόνομα εργαστήρια αφήγησης, για ενήλικες, με τη συγγραφέα και αφηγήτρια Εύη Γεροκώστα, στο κτήριο του Ιδρύματος, στον Ταύρο.

Αναλυτικότερα:

– Στο εργαστήρι με τίτλο «Σκοτεινές ιστορίες γεμάτες φως», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 (ώρες 11:30-13:30), οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με κλασικά λογοτεχνικά κείμενα που, ενώ περιέχουν δύσκολες και σκοτεινές ιστορίες, κρύβουν χιούμορ και αισιοδοξία.

– Στο εργαστήρι με τίτλο «Ιστορίες χωρίς -ή με ελάχιστα- λόγια», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 (ώρες 11:30-13:30), οι συμμετέχοντες θα μάθουν για ένα λογοτεχνικό είδος, που στηρίζεται κυρίως στην εικονογράφηση, και πώς μπορούν να το διαχειρίζονται αφηγηματικά.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη διεύθυνση Tourvav@piraeusbank.gr, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι 20 πρώτοι κάθε εργαστηρίου θα ειδοποιηθούν για τη συμμετοχή τους.

ΠΙΟΠ Βιβλιοθήκη
Δωρίδος 2 & Λεωφόρος Ειρήνης 14, Ταύρος
Τ: 210 3739651-2 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com