Εξοργισμένος ο Ραμζάν Καντίροφ από το κάψιμο του Κορανίου: Το ΝΑΤΟ είναι καρπός του Σατανά!

«Στη Στοκχόλμη, κάποιο σκουπίδι, ο αρχηγός δανικού σατανικού κόμματος, έκαψε το ιερό Κοράνι μπροστά στην τουρκική πρεσβεία. Αυτός ο γόνος της κόλασης διαμαρτυρήθηκε κατά της Τουρκίας, η οποία καταψήφισε την είσοδο της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ. Μόνο οι διαβολόφιλοι θα το έκαναν, οι μεγαλύτεροι απατεώνες, να απλώνουν τα χέρια τους στα ιερά και να το χαρακτηρίζουν ένδειξη διαμαρτυρίας»

by Times Newsroom

Ο ηγέτης της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, καταδίκασε μέσω του Telegram το κάψιμο του Κορανίου στη Σουηδία από τον ακροδεξιό πολιτικό Ρασμούς Παλούνταν μπροστά στην τουρκική πρεσβεία στη Στοκχόλμη.

Πριν κάψει το μουσουλμανικό θρησκευτικό βιβλίο, ο ηγέτης του “Stram Kurs” της Δανίας έλαβε άδεια από τις σουηδικές αρχές. Αυτό οδήγησε σε νέες διπλωματικές εντάσεις μεταξύ Τουρκίας και Σουηδίας και την ακύρωση της επίσκεψης του Σουηδού υπουργού Εξωτερικών στην Άγκυρα. Στόχος αυτής της επίσκεψης ήταν η Τουρκία να δώσει το πράσινο φως στη Σουηδία να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.

Εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε ότι η καύση του Κορανίου στη Στοκχόλμη δείχνει το επίπεδο ισλαμοφοβίας, ρατσισμού και διακρίσεων που υπάρχουν στην Ευρώπη.

Το περιστατικό προκάλεσε επίσης καταδίκη από τα υπουργεία Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, του Κουβέιτ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Καντίροφ: Το ΝΑΤΟ είναι προϊόν του Σατανά

«Στη Στοκχόλμη, κάποιο σκουπίδι, ο αρχηγός δανικού σατανικού κόμματος, έκαψε το ιερό Κοράνι μπροστά στην τουρκική πρεσβεία.
Αυτός ο γόνος της κόλασης διαμαρτυρήθηκε κατά της Τουρκίας, η οποία καταψήφισε την είσοδο της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.

Μόνο οι διαβολόφιλοι θα το έκαναν, οι μεγαλύτεροι απατεώνες, να απλώνουν τα χέρια τους στα ιερά και να το χαρακτηρίζουν ένδειξη διαμαρτυρίας», λέει ο Καντίροφ.

«Αυτό φέρεται να εγκρίθηκε από τις αρχές της Στοκχόλμης και πιστεύω ακράδαντα ότι αυτή η απεχθής πράξη όχι μόνο εγκρίθηκε, αλλά ξεκίνησε και πληρώθηκε από πολιτικές δυνάμεις. Διαφορετικά, μια τέτοια προκλητική πράξη δεν θα είχε πραγματοποιηθεί ποτέ», είπε ο Καντίροφ.

Ο καθένας θα θερίσει ό,τι σπείρει και όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτή την αποτρόπαια πράξη έχουν φέρει επάνω τους αιώνια καταδίκη. Θα το καταλάβουν μια μέρα, αλλά θα είναι πολύ αργά. Θα καείτε στην κόλαση, διάβολοι» , έγραψε ο Τσετσένος ηγέτης στο Telegram.

Πρόσθεσε, ακόμη, ότι «το Σύμφωνο του ΝΑΤΟ είναι ο καρπός του Σατανά» και ότι πολεμούν εναντίον του στην Ουκρανία.

 

© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com