Εύζωνες: Τέσσερις οι νεκροί και 49 τραυματίες από το τροχαίο με πούλμαν με δυο ΙΧ στην εθνική

Στους 4 νεκρούς και στους 49 τραυματίες ανέρχεται ο θλιβερός απολογισμός από το σφοδρό τροχαίο που σημειώθηκε στο 522ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Ευζώνων νωρίς το πρωί της Κυριακής .

by Times Newsroom

Λεωφορείο με σέρβικες πινακίδες συγκρούστηκε με δύο ΙΧ, με αποτέλεσμα τέσσερα άτομα να χάσουν τη ζωή τους, ενώ υπάρχουν και 49 τραυματίες (αρχικά είχε δοθεί πως ήταν 24), εκ των οποίων οι περισσότεροι έχουν ελαφριά τραύματα.

Οι νεκροί ήταν από το αυτοκίνητο το οποίο συγκρούστηκε με το λεωφορείο, το οποίο είχε σέρβικες πινακίδες, όπως και ο σοβαρά τραυματίας.

Με την σύγκρουση, ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχό του και έπεσε σε χαντάκι, με αποτέλεσμα από τους 81 επιβάτες να τραυματιστούν οι 24 και να μεταφερθούν (προληπτικά οι περισσότεροι) σε νοσοκομείο του Κιλκίς και στο Ιπποκράτειο.

Πιο συγκεκριμένα, οι 13 τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο, 2 στο νοσοκομείο Γουμένισσας και 33 στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Όσοι δεν τραυματίστηκαν, μεταφέρθηκαν στο ΚΑΠΗ Πολυκαστρου. Οι δύο οδηγοί παραμένουν στο σημείο του δυστυχήματος, ενώ ένας επιβάτης που δεν τραυματίστηκε, μετέφερε έναν τραυματία στο Ιπποκράτειο.

Οι εικόνες από το τροχαίο που ήρθαν στην δημοσιότητα είναι σοκαριστικές, καθώς το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν τα τρία θύματα, έχει μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα, ενώ την ίδια ώρα, το άλλο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο ατύχημα, έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, ωστόσο ευτυχώς οι επιβάτες του είναι καλά στην υγεία τους.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com